Ljudi & mjestaDruženje sa Željkom Joksimovićem u Konzumu BiH

Druženje sa Željkom Joksimovićem u Konzumu BiH

druzcc8cenje-sa-zcc8celjkom-joksimoviccc81em

Regionalna muzička zvijezda će potpisivati CD-ove, družiti se s fanovima, a Konzum BiH je kupce obradovao i ulaznicama za koncert

Sarajevo, 16.08.2016. – U susret velikom sarajevskom koncertu, Konzum BiH vas poziva na ekskluzivno druženje sa Željkom Joksimovićem u Super Konzum prodavnici na adresi Ložionička 16, u  srijedu 17. augusta s početkom u 18h. Bit će to odlična uvertira za spektakl koji nas očekuje dva dana kasnije, 19. augusta na stadionu Koševu.

“Sarajevo me inspiriše. Tu inspiraciju pretočio sam u “Miljacku” koju sam komponovao za Halida Bešlića, i koja mi je posebno draga i uvijek je izvodim na koncertima. I prije toga kada sam komponovao “Lejlu” koju je Hari pjevao i  ostvario najveći uspjeh za Bosnu na Euroviziji želio sam da prenesem taj sevdah koji nosi ova zemlja i koji cijeli Balkan povezuje” – poručio je Željko Joksimović.

U slavljeničkom ambijentu Super Konzum prodavnice, Željko će se družiti sa fanovima, potpisivati CD-ove, a Konzum BiH je povodom koncerta svoje vjerne kupce nagradio sa 500 ulaznica koncert koje su podijeljene u nekoliko bh. gradova.

”Sretni smo zbog dugogodišnje saradnje sa najvećom muzičkom regionalnom zvijezdom, a još nas više raduje što ćemo Sarajlijama omogućiti prisustvo na ovako velikom događaju, koje Sarajevo definitivno zaslužuje. Uvijek ćemo podržavati projekte koje ovaj grad čine ljepšim, a ljude u njemu sretnijim. Vidimo se u Super Konzumu 17. augusta gdje smo pripremili prekrasno druženje sa Željkom, ali i mnoštvo iznanađenja za sve posjetioce i njegove fanove.” – istakla je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

druge upravo čitaju