GUSTO - GUSTO IMPRESSUM

gusto online

GUSTO je jedan od najstarijih magazina za žene i gastronomiju na našim prostorima. Još od 2008. godine na jedinstven način se bavimo ne samo receptima nego i mnogim srodnim temama vezanim za gastronomiju.

Na žalost, vrijeme print štampe na malim tržištima poput našeg je prošlost pa popularni magazin nije bio aktivan nekoliko godina.

Međutim,poznati brend je ponovo online od 2022. godine i dio je medijske grupacije sa 60 medijskih brendova koje čine mreža lokalnih radio stanica, tematskih TV kanala i tematskih portala poput ovog.

Dio smo i domaće “ženske mreže” koju čine Diva, Savremena Žena, Put do Bebe, Srne, Sia Dizajn, Poslovne, Businessin, Akcije i Katalozi, Oglasi & Recenzije i Gusto.ba,

MARKETING

UREDNIŠTVO

Pravila privatnosti gusto o nama

GUSTO ONLINE MAGAZIN

Online magazin za žene GUSTO vam donosi razne teme. Prije svega, tu je ukusna i zdrava hrana bazirana na svježim sezonskim namirnicama.

Recepti bazirani na probranim sezonskim namirnicama uz nutritivne vrijednosti i najbolje stilizirane fotografije, visoke rezolucije. Preporuke vina i raznih drugih pića sa fokusom na domaću proizvodnju iz naše regije.

Začini, začinske biljke i razne druge namirnice za kuhanje, savjeti za kuhanje, dekoracije, proslave, te razne lifestyle teme su ono što odlikuje naš “ženski portal”.

Posebno interesantna kategorija je Ljudi i Mjesta u sklopu koje pedstavljamo zanimljive poznate (i manje poznate) ličnosti i ugostiteljske objekte koje trebate posjetiti u gradovima i mjestima diljem BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije i dijaspore.