back to top

GUSTO - GUSTO IMPRESSUM

gusto online

GUSTO je jedan od najstarijih magazina za žene i gastronomiju na našim prostorima. Još od 2008. godine na jedinstven način se bavimo ne samo receptima nego i mnogim srodnim temama vezanim za gastronomiju.

Na žalost, vrijeme print štampe na malim tržištima poput našeg je prošlost pa popularni magazin nije bio aktivan nekoliko godina.

Dio smo i “ženske mreže” koju čine Diva, Savremena Žena, Put do Bebe, Srne, Sia Dizajn, Poslovne, Businessin, Akcije i Katalozi, Oglasi & Recenzije i Gusto.ba,

MARKETING

Melisa Čančar Karahodža
direktorica prodaje
marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO

Alem Sinanović
urednik digitalnih medija
info@gusto.ba / info@tnt.ba
+387 62 554 222

Pravila privatnosti gusto o nama

GUSTO ONLINE MAGAZIN

Online magazin za žene GUSTO vam donosi razne teme. Prije svega, tu je ukusna i zdrava hrana bazirana na svježim sezonskim namirnicama.

Recepti bazirani na probranim sezonskim namirnicama uz nutritivne vrijednosti i najbolje stilizirane fotografije, visoke rezolucije. Preporuke vina i raznih drugih pića sa fokusom na domaću proizvodnju iz naše regije.

Začini, začinske biljke i razne druge namirnice za kuhanje, savjeti za kuhanje, dekoracije, proslave, te razne lifestyle teme su ono što odlikuje naš “ženski portal”.

Posebno interesantna kategorija je Ljudi i Mjesta u sklopu koje pedstavljamo zanimljive poznate (i manje poznate) ličnosti i ugostiteljske objekte koje trebate posjetiti u gradovima i mjestima diljem BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije i dijaspore.