back to top

Sanovnik voljena osoba – Šta znači sanjati voljenu osobu?

Šta znači sanjati voljenu osobu? Sanovnik otkriva detaljno tumačenje sna!

Sanjati voljenu osobu je česta pojava, a ovi snovi mogu da se protumače na različite načine. Važno je da se prisetite situacije u kojoj ste sanjali voljenu osobu ali i ostalih detalja koje ste videli u snu.

Ako u snu vidite voljenu osobu, dečka koji vam se sviđa ili muškarca koji vam se sviđa ili devojku koja vam se sviđa, to znači da vam je na javi ljubav uzvraćena.

Verovatno se odlično slažete sa partnerom/partnerkom i voleli biste da što više vremena provodite zajedno. Imate poverenja u njega/nju i možete da mu/joj ispričate svaki problem jer znate da će vam dati najbolji mogući savet.

Za one koji su bez partnera ovo znači da treba da pokušate objaviti ljubav voljenoj osobi jer nemate šta izgubiti.

Sanjati da vidite voljenu osobu

Ukoliko ste sanjali kako vidite voljenu osobu, onda je to dobar znak. Vi ćete imati puno sreće u ljubavi i dosta vremena ćete provoditi sa svojim partnerom.

Pred vama je jako puno lepih momenata sa partnerom, a vaša ljubav će postajati sve jača iz dana u dan. Međutim, ako ste imali ovakav san ali niste u vezi, onda je to znak da osobi koja vam se dopada treba da izjavite ljubav, jer najverovatnije će vam emocije biti uzvraćene.

sanjati voljenu osobu
Sanjati voljenu osobu je česta pojava, a ovi snovi mogu da se protumače na različite načine.

Sanjati kako pričate sa voljenom osobom

Ako sanjate kako pričate sa voljenom osobom, onda je to znak da ćete u budućem periodu naići na podršku i razumevanje od strane osoba od kojih to niste očekivali.

Najverovatnije će vam pomoć pružiti osoba sa kojom nikada niste bili previše bliski, pa ćete shvatiti da ste možda pogrešili u proceni te osobe.

Sanjati kako grlite voljenu osobu

Ukoliko ste sanjali kako grlite voljenu osobu, onda je simbolika ovog sna dobra. U predstojećem periodu vas očekuje dosta lepih momenata sa porodicom i prijateljima, tako da ne treba da brinete ni o čemu.

Sanjati kako vodite ljubav sa voljenom osobom

Ukoliko ste sanjali kako vodite ljubav sa voljenom osobom, onda je to dobar znak. U skorije vreme ćete doživeti jako puno romantičnih momenata sa svojima partnerom i vaš odnos će postajati bolji iz dana u dan.

sanjati voljenu osobu
Sanjati kako vodite ljubav sa voljenom osobom

Sanjati kako se svađate sa voljenom osobom

Ukoliko sanjate kako se svađate sa voljenom osobom, onda je to znak da ćete se zaista svađati sa partnerom u predstojećem periodu. Moguće je da već imate često rasprave i da nijedno od vas ne želi da spusti loptu. 

Ta vaša tvrdoglavost će naročito doći do izražaja u predstojećem periodu, a ovaj san vas upozorava da bi bilo najbolje da malo zaboravite na ponos i da popustite.

Takođe, sanjati svađu sa voljenom osobom može da znači da vas nešto u vašoj vezi jako muči i da niste u potpunosti iskreni prema svom partneru.

Najbolje bi bilo da pokušate da rešite eventualne probleme u vezi i da se oslobodite tereta koji vas muči. Pričajte otvoreno sa partnerom i radite na poboljšanju vašeg odnosa, kako biste izbegli ovakve i slične snove.

Sanjati rastanak sa voljenom osobom

Ukoliko ste sanjali rastanak sa voljenom osobom, onda taj san znači da ćete biti primorani nešto da prećutite u skorije vreme. Najverovatnije će ostati nešto što nećete do kraja reći prijatelju, partneru ili poslovnom saradniku.

Međutim, moguće je da ćete se kasnije zbog toga pokajati i da ćete se pitati šta bi bilo da ste tada rekli sve što ste želeli.

Sanjati mirenje sa voljenom osobom

Ukoliko ste sanjali kako se mirite sa voljenom osobom, taj san verovatno ukazuje na to da ste negde pogrešili što se tiče vašeg i partnerovog odnosa. Moguće je da ste učinili nešto loše i da biste voleli da vam vaš partner to oprosti.

sanjati voljenu osobu
Šta znači sanjati voljenu osobu?

Sanjati kako varate voljenu osobu

Ukoliko ste sanjali kako varate voljenu osobu, onda taj san najverovatnije znači da vi zaista o tome razmišljate i da vam se potajno dopada neka osoba. Vi ste u velikom iskušenju šta da učinite, pa se upravo te vaše dileme i misli reflektuju u snu.

Sanjati kako voljena osoba vara vas

Ukoliko ste sanjali kako voljena osoba vara vas, onda je to znak da se vi jako plašite prevare i da na neki način sumnjate u svog partnera.

Saznati da osoba koju volite gaji iste osjećaje prema vama

Ako niste bili sigurni da li partner oseća prema vama isto što i vi prema njemu, moći ćete konačno da se opustite i uživate u vašoj vezi ili braku. Na ljubavnom planu vas očekuje mnogo lepih dešavanja o kojima ste ranije samo mogli da maštate.

Sanjati da plešete sa voljenom osobom

Plesati sa voljenom osobom u snu znači da vašem životu nedostaje više romantičnih trenutaka. Verovatno ste zapali u kolotečinu i više jedno drugome ne izjavljujete ljubav ili ne poklanjate dovoljno pažnje.

Ako se vi pokrenete, možda će i on tj. ona pokazati više inicijative. Ukoliko se to ne dogodi, znate šta vam je činiti.

Sanjati da vam je voljena osoba priznala da vas više ne voli

Premda je ovakav san prilično težak i bolan, on nema negativno značenje. Moguće je da nosi poruku da ćete rešiti neki problem koji imate sa voljenom osobom. Verovatno će se neke zajedničke nedoumice konačno iskristalisati, pa ćete ući u jednu mirniju fazu vašeg života.

Sanjati da ste voljenoj osobi priznali da ga/je više ne volite

Ukoliko ste u snu kazali voljenoj osobi da ga/je više ne volite to implicira da bi trebalo da preispitate svoje emocije. Na primer, morate da odgovorite na pitanje da li je to što ste u snu kazali istina ili ne.

Ukoliko je odgovor ne, verovatno je reč samo od odbrambenom mehanizmu. Moguće je da se plašite da mu/joj se potpuno predate jer ste do sada mnogo puta bili povređeni.

Sanjati da vas je voljena osoba pokrala

Kada sanjate da vas je voljena osoba pokrala to znači da bi neko drugi mogao da privuče vašu pažnju. Ne mora da znači da ćete da se zaljubite, ali će vam prijati da budete u njegovom tj. njenom društvu.

Moguće je da će to što je neko drugi pokazao/la interesovanje za vas da vam podigne samopouzdanje, ali ne smete da dozvolite da popustite iskušenju.

Preporuka

drugi upravo čitaju