back to top

Sanovnik čamac – Šta znači sanjati čamac?

Ako ste se nedavno vozili u čamcu, moguće je da ćete sanjati nešto što ima veze sa čamcem, pa u tom slučaju vaš san samo odražava stvarna dešavanja.

Da li ste se ikada zapitali šta znači sanjati čamac? Nekada snovi o čamcu mogu da imaju specifičnu simboliku, koju nije teško otkriti. Važno je samo da se prisetite što više detalja koje ste u snu videli i da ih povežete u jednu celinu.

U ovom tekstu ćete videti simboliku snova o čamcu, zavisno od toga da li ste sanjali kako plovite u čamcu, kako čamac plovi po mirnoj ili po nemirnoj vodi, kako čamac propušta itd.

sanjati camac
Uz sanjaricu otkrijte šta znači sanjati čamac!

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati čamac?

Sanjati kako plovite u čamcu

Ukoliko ste sanjali kako plovite u čamcu, onda je to znak da će vam se jako dopasti neka osoba koju ćete upoznati nakon raskida duge veze. Najverovatnije nećete mnogo čekati i odmah ćete se upustiti u vezu sa tom osobom koja će vam mnogo prijati.

Međutim, san u kojem plovite u čamcu može da se protumači i drugačije. Ovaj san može da bude najava za dobru poslovnu ponudu koja vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Sanjati da čamac plovi po mirnoj vodi

Ako sanjate čamac koji plovi po mirnoj vodi, taj san ima dobru simboliku i ukazuje na stabilnost koja vlada u vašem partnerskom odnosu. Dakle, u vašoj vezi, odnosno braku, sve funkcioniše savršeno, tako da nema razloga za brigu.

sanjati camac
Sanjati da čamac plovi po mirnoj vodi

Sanjati da čamac plovi po nemirnoj vodi

Ako ste sanjali kako čamac plovi po nemirnoj vodi, onda je simbolika tog sna uglavnom loša. U budućem periodu vas očekuju brojni problemi kada je u pitanju vaša emotivna veza.

Sanjati kako čamac tone

Ako ste u snu videli kako čamac tone, taj san ukazuje na pogoršanje odnosa između vas i vašeg emotivnog partnera, a moguće je i da dođe do definitivnog razlaza.

Sanjati kako čamac propušta vodu

Ukoliko ste sanjali kako čamac propušta vodu, onda je simbolika tog sna loša. U predstojećem periodu ćete se naći u neprijatnoj situaciji i bićete konstantno pod stresom.

Sve to može ugroziti vaše zdravlje i izazvati mnoge probleme. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da nađete malo vremena za odmor i za predah.

Sanjati kako ste pali iz čamca

Ako ste sanjali kako ste pali iz čamca, onda je to znak da ćete vi izgubiti dosta novca ukoliko se budete kockali u predstojećem periodu. Moguće je da ćete učiniti i nešto nepromišljeno što se ljubavi tiče i da ćete izgubiti osobu koju volite.

Ako ste sanjali kako ste pali iz čamca, onda je naš savet da ne rizikujete previše, kako ne biste izgubili sve ono što volite.

sanjati camac
Sanjati kako ste pali iz čamca

Sanjati čamac koji se nasukao na obalu

Ako ste sanjali da se čamac nasukao na obalu, onda je to loš znak. Naime, vi ste jako nezadovoljni svojom emotivnom situacijom i osećate se prilično usamljeno.

Ukoliko ste u vezi, onda vas verovatno nešto guši i pritiska, tako da bi najbolje bilo da porazgovarate sa svojim partnerom o tome što vas muči.

Alternativno, čamac koji se nalazi na kopnu može da bude predznak i za finansijske probleme koji vas očekuju u bliskoj budućnosti.

Farbati čamac

San u kome farbate tj. bojite čamac ukazuje na pogrešnu procenu. Moguće je da vam se ulaganje neće isplatiti i da ćete zbog toga biti na gubitku.

To ne mora da se odnosi samo na novac ili materijalne stvari. Možda ste previše svog vremena i truda uložili u građenje zdravog odnosa sa nekom osobom, ali će se ispostaviti da ste pogrešili.

Nemojte da to shvatate previše tragično. Ako ovo iskustvo doživite kao lekciju, iz njega ćete mnogo naučiti.

Ako u vašem snu neko drugi farba čamac to znači da biste se mogli naći „na stubu srama“ zbog banalne greške koju ste napravili na poslu. Više od same pogreške će vas mučiti što će se kolega potruditi da svi saznaju za to i time vas javno poniziti.

Kupovati čamac

San u kome kupujete čamac implicira da ćete učiniti sve da privučete pažnju osobe koja vam se svidela na prvi pogled. Ukoliko vam to pođe za rukom i on/ona pristane na izlazak sa vama, smatraćete to najsrećnijim danom u životu.

Ako vas, pak, odbije, moguće je da će se to negativno odraziti na vaše samopouzdanje.

Prodavati čamac

Ako sanjate da prodajete čamac to znači da ćete u teškim trenucima početi da cenite nematerijalne vrednosti. Dugo vam je cilj bio da steknete što više novca jer ste bili ubeđeni da ćete time steći i više prijatelja, bolji položaj u društvu i slično.

Međutim, doći će momenat kada ćete shvatiti koliko vam je važna ljubav i podrška partnera, prijatelja i članova porodice. Verovatno važnija od mnogih materijalni stvari o kojima ste ranije maštali.

Preporuka

drugi upravo čitaju