Iskustva s poroda svakako su nešto što vas zanima prije nego što se odlučite za ovaj lijek. To je potpuno razumljivo jer se želite uvjeriti u kvalitetu i točnost onoga o čemu se piše i govori. Kada je riječ o iskustvima onih koji su koristili Purodone tablete, neka od njih ćemo podijeliti s vama.

S obzirom da je Purodone posebno popularan u Srbiji i Bosni i Hercegovini, u ovim zemljama imamo najveći broj korisnika. Stoga ne čudi veliki broj komentara iz ovih zemalja.

Vjerujemo da znate o kakvoj se pripremi radi čim pogledate korisnička iskustva. Ali za one koji ne znaju, Purodone su potpuno prirodne tablete koje su jedno od najučinkovitijih sredstava u borbi protiv parazita, gljivica i crijevnih glista.

Iskustvo poroda Srbija

Javili su nam se neki od korisnika koji žive u Srbiji i koriste Purodon kako bi podelili svoja iskustva sa nama i našim čitateljima.

2011. sam dobio parazite. Od tada je moje stanje kritično. Sve je počelo stalnim bolovima. Nakon liječničkog pregleda preporučeno mi je da se testiram na parazite. Testiranje je pokazalo da su u mom tijelu prisutna jajašca parazita. Terapiju sam primao u bolnici za infektivne bolesti, a pri liječenju su korišteni kemijski lijekovi. Nakon godinu dana paraziti su se vratili. Odlučila sam se za prirodna sredstva. PURODONE se činio najučinkovitijim. Dobro sam već 2,5 godine! Riješio sam se alergija, astme, slabosti, nesvjestice i bolova. Jezik mi se vratio u prirodnu boju i crijeva rade savršeno!

Radmila, Negotin.

Pažljivo sam pročitao sadržaj PURODONE-a i recenzije na internetu. Naravno, brinula sam se hoće li mi pomoći ili ne. Nakon razgovora s konzultantima odlučio sam isprobati. Strogo sam se pridržavao uputa. Nakon korištenja proizvoda Purodone osjećala sam se kao potpuno druga osoba. Ponovno sam bio dobro raspoložen i bio sam učinkovitiji na poslu. Kad sam primijetio sva ova poboljšanja, skakao sam od sreće! Nema više parazita. Svaki put kad pomislim da su mogle narasti do 38 cm srce mi stane! Hvala na pomoći!

Jelena, Kraljevo

Moram s vama podijeliti svoje iskustvo s Purodonom. Imala sam takve bolove u trbuhu da ne možete zamisliti. Bezbroj neprospavanih noći i prevrtanja, neispavanosti i jutarnje iscrpljenosti kakvu sam ja imala, ne bih poželjela nikome. Ranisani, ranitidin i slične tablete su mi bile na dnevnom jelovniku, pantoprazol jedna ujutro i jedna prije spavanja….vraga. Na kraju je žena nešto pročitala na internetu i vidjela reklamu za Purodon. Stvarno ne znam gdje i kako je naišla na to, ali sam joj neizmjerno zahvalna. Tablete koristim već neko vrijeme i mogu reći da su moja dosadašnja iskustva s Purodonom jako pozitivna. Odlični su!

Njegoš, Beograd

Bit ću iskren i podijelit ću svoje iskustvo s nadom da ćete to odobriti. Naime, dugi niz godina se borim sa želučanim i želučanim problemima. Imam i Helicobacter pylori. Sve ovo vrijeme isprobala sam mnogo različitih preparata i terapija. Nedavno sam na preporuku prijatelja počela koristiti terapiju čovjeka koji se bavi prirodnom medicinom i mogu reći da su se stvari donekle popravile. Isti prijatelj mi je nedugo zatim preporučio Purodone. Odlučio sam probati i ono što mogu reći je da situacija ide na bolje. Uvjerio sam se da propisana terapija ima učinka, a nadam se da i ove tablete imaju značajan učinak. Terapija je svakako skuplja i kompliciranija od samih tableta, pa ako se pokažu korisnim, planiram piti samo Purodone i prekinuti terapiju.

Natalija, Beograd

Doista je mnogo onih koji su nam iz Srbije poslali mailove kako bi nam rekli kroz što su prošli s ovim tabletima. Neka od ovih iskustava možete pronaći na službenim stranicama proizvođača.

Svakako, možete pronaći neke komentare na internetu i na forumima. Ovdje smo naveli neke koji su došli na našu adresu. Među njima sigurno ima onih koji nisu zadovoljni, ali njihov broj je zanemariv u odnosu na pozitivna iskustva.

Iskustvo poroda Bosna i Hercegovina

Iako je broj onih iz Bosne i Hercegovine koji koriste Purodone manji, značajan je broj naših vjernih kupaca. S obzirom da smo naveli iskustva i mišljenja iz Srbije, ne smijemo zanemariti ni one koji nam pišu iz Bosne i Hercegovine.

Nisam velika čistačica i higijeničarka, što je jednog dana moralo uzeti danak. To je dovelo do značajnih želučanih problema s kojima sam se borio godinama. Problemi su prestali onog trenutka kada sam na preporuku moje drage doktorice počela koristiti prirodne čajeve. Od tog trenutka mi je puno bolje, ali pravo stanje počinje s purodonom. Vidjela sam reklamu na Facebooku i odlučila uz prirodne čajeve isprobati i ovaj. Doživio sam nevjerojatne promjene. Pokazao sam lijek purodone svom ždrijebu i bio je iznenađen sastojcima. Preporučam svima!

Kenan, Tuzla

Pišem vam iz Banja Luke i želim podijeliti bratovo iskustvo. Sportaš, rukometaš, ali se cijeli život bori s bakterijama. I sam priznaje i svjestan je da higijenu ne održava previše dobro. Kaže da je lopta uvijek u mojim rukama, ne mogu prati ruke svaku minutu. Grize i nokte. Početkom 2020. godine naišao je na purodon i od tog trenutka situacija je puno bolja. Ni pri korištenju tableta nije bio disciplinski kažnjavan, ali kaže da su sada tegobe puno bolje. Hoće li potpuno nestati, ostaje za vidjeti.

Sandra, Banja Luka

Loš zadah i alergije su nešto s čime sam se često susreo. Alergije me nisu iznenadile s obzirom da sam alergična na pelud. Ali loš zadah je definitivno nešto čemu nisam znala razlog. Analizom sam utvrdio da imam problema s parazitima te sam na preporuku liječnika započeo određene terapije. U međuvremenu sam čula i za Purodone, i koristim ga već kraće vrijeme. Očekujem da će mi pomoći, jer mi ga je preporučila prijateljica koja ima iste probleme, a koja ima pozitivna iskustva s ovim lijekom.

Siniša, Doboj

Trebalo bi nam dosta vremena da prebrojimo komentare i iskustva onih koji su koristili purodone i pisali nam.

Ovdje smo podijelili samo neka iskustva korisnika Purodonea, a vjerujemo da ćemo ih dodati kada nađemo vremena.

Hvala na čitanju

Naručite uz 50% popusta


Naruči SRB

Narudžba iz BiH