back to top

Sanovnik čizme – Šta znači sanjati čizme?

Snovi u kojima se čizme javljaju kao motiv mogu da se protumače na razne načine, ali važno je da se setite tačne situacije u kojoj ste sanjali čizme, kao i celokupnog konteksta vašeg sna.

Šta znači sanjati čizme? Naime, simbolika sna o čizmama će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste samo videli čizme u snu, da li ste sanjali kako ih obuvate ili kako ih izuvate, da li ste sanjali kako kupujete čizme, da li su čizme u vašem snu bile nove ili stare, da li su možda bile prljave ili ste sanjali neku drugu situaciju vezanu za čizme.

sanjati cizme
Šta znači sanjati čizme?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati čizme?

Sanjati kako vidite čizme

Ukoliko ste sanjali kako vidite čizme, onda je to znak da treba dobro da razmislite pre nego što odlučite da date otkaz na mestu na kojem radite.

Što se posla tiče, budući period neće biti baš dobar za vas, tako da bi najbolje bilo da ostanete na poziciji na kojoj ste trenutno jer ništa bolje nećete uspeti da nađete u ovom momentu.

Za vas sledi period loše finansijske situacije, tako da je bolje da radite bilo šta nego da sedite kod kuće.

Sanjati kako obuvate čizme

Ukoliko ste sanjali kako obuvate čizme, to je onda dobar znak. U budućem periodu vas očekuje dosta sreće u ljubavi ali i uspeha na poslu. Vi ćete biti jako zadovoljni sobom i sve će vam ići od ruke.

Na poslu ćete stalno dobijate pohvale a moguće je i da će vam se plata povećati.

Što se ljubavi tiče, ako ste slobodni, uskoro vam sledi veoma važno poznanstvo sa osobom koja će vam se jako dopasti.

Ukoliko ste već u vezi, vaša veza postaće još jača i stabilnija u predstojećem periodu.

sanjati čizme
Tumačenje sna čizme

Sanjati kako izuvate čizme

Ukoliko ste sanjali kako izuvate čizme, onda je to loš predznak. U skorije vreme čućete loše vesti a najverovatnije će u pitanju biti smrt neke osobe u vašem okruženju.

Najverovatnije je to neka osoba koja vam nije previše bliska ali koju svakako poznajete. Iako je reč o starijoj osobi koja već duže vreme boluje, vas će vest o njenoj smrti jako potresti i dugo ćete razmišljati o tome.

Sanjati kako kupujete čizme

Ukoliko ste sanjali kako kupujete čizme, taj san ima pozitivnu simboliku. Vas očekuje dosta uspeha i sreće u budućnosti, tako da ne treba da brinete.

Napredovaćete na svim životnim poljima i sve će postepeno doći na svoje mesto. Istu simboliku ima i san u kojem ste videli kako dobijate čizme na poklon.

sanjati cizme
Šta znači sanjati čizme?

Sanjati nove čizme

Ako sanjate nove čizme, onda je simbolika tog sna izuzetno dobra. Uskoro ćete dobiti odličan posao o kojem ste oduvek maštali i trudićete se da ostavite što bolji utisak.

Sanjati stare čizme

Ukoliko se desi da sanjate stare čizme, onda je simbolika tog sna loša. U budućem periodu vas očekuju novčani izdaci i neplanirani troškovi, tako da ćete se naći u jako lošoj finansijskoj situaciji.

Moraćete da počnete da štedite kako biste preživeli, ali neće vam biti lako da se odreknete mnogih stvari u kojima ste do sada uživali. Biće potrebno puno vremena i odricanja da opet stanete na noge i da se izvučete iz teške finansijske situacije koja će vas zadesiti.

Sanjati prljave čizme

Ukoliko ste sanjali prljave čizme, onda je to znak da će vas neko ogovarati u skorije vreme i da će širiti laži o vama.

Najverovatnije će to biti neko sa kim imate korektan odnos i kome verujete, tako da ćete se jako razočarati u tu osobu.

Tada ćete shvatiti da ne treba da budete toliko naivni i da verujete svima. Konačno ćete početi da se borite za sebe i da branite svoj ugled i svoju čast.

Preporuka

drugi upravo čitaju