Sanovnik zgrada – šta znači sanjati zgradu?

Tumačenje sna najviše zavisi od toga da li je ta zgrada bila visoka ili niska, zatim da li je nova ili je oronula itd.

Sanjati zgradu samo po sebi nema neko konkretno značenje sve dok ne utvrdimo kako je izgledala ta zgrada koju ste sanjali.

Zato ćemo se u nastavku teksta pozabaviti tom analizom, a sanovnik sanjarica će vam dati neka svoja tumačenja i vidjenja takve vrste sna u odredjenom kontekstu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – šta znači sanjati zgradu?

Sanjati visoku zgradu

Ukoliko ste sanjali da je zgrada vrlo visoka to se uglavnom povezuje sa tim da ste vrlo ambiciozni, da imate visoke ciljeve u životu koje treba da ostvarite i da stremite ka njima.

Tu nema ništa loše, sve dok vas to ne obuzme pa zapostavite ostale aspekte života.

sanjati zgradu
Šta znači sanjati zgradu?

Sanjati nisku zgradu

Ako ste sanjali zgradu koja je niska, ili neku prizemnu kuću, to bi moglo imati suprotno značenje od prethodne vrste sna u kom je zgrada visoka.

Ovakav san sa niskom zgradom bi mogao da se tumači tako da se vi zadovoljavate osnovnim životnim potrebama i da vam nisu potrebna silna bogatstva i mnogo materijalnih stvari da bi bili srećni, jer ste prizemni i tako vam je najbolje.

Sanjati da se useljavate u tu zgradu

Ovakav san se obično u sanovnicima i sanjaricama tumači tako da će vam se popraviti finansijska situacija. Takodje, sa strane podsvesti može značiti i odredjene izbore koje ste upravo napravili ili ćete ubrzo napraviti.

Sanjati da padate sa neke zgrade

Ovakav san može biti vrlo uznemirujuć i možete se probuditi izbezumljeni. Najčešće simbolizuje ili neki strah od neuspjeha u realnom životu, ili neke nagomilane brige koje su već prelile čašu i vreme je da se trgnete.

sanjati zgradu
Tumačenje sna zgrada..

Sanjati zgradu koja je u izgradnji i koja se gradi

Ako ste to sanjali, to je uglavnom simbol toga da se trudite u životu, da radite na nekom projektu i ostvarenju svojih ciljeva i da vam dobro ide na tom putu.

Sanjati zgradu koja se ruši ili je srušena

Ovakav san uglavnom nije dobar jer bi simbolizovao u većini slučajeva da ćete imati dosta poteškoća na putu uspeha u životu i da je moguće da doživite neuspeh.

Ipak, nemojte da vas to obeshrabri, snovi često mogu i nemati neko specijalno značenje već su način da se mozak prazni od nagomilanog stresa koji se nakupio tokom dana.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio koristan i ne opterećujte se kakav god san da je bio, jer u mnogo slučajeva takav san nema neko duhovno značenje već je pražnjenje uma nakon napornog dana.

Sanjati da ste zaglavili u zgradi

Sanjati o tome da vidite da ste zaglavili u nekoj zgradi i da ne možete da se izvučete iz nekog razloga, znak je negativnih okolnosti koje bi uskoro mogle da se dese. Ovaj san takođe može biti znak nesrećnog života zbog glasina i kleveta koje neko širi iza vaših leđa.

Sanjati izgradnju zgrade (za bolesne osobe)

Ako ste bolesni i sanjali ste o izgradnji i podizanju zgrade za stanovanje, to je znak da biste se mogli susresti sa prevremenom smrću preminuvši od bolesti u bliskoj budućnosti.

sanjati zgradu
Šta znači sanjati zgradu?

Sanjati zgradu koja je polu-izgrađena

Sanjati da vidite polu izgrađenu ili nekompletnu zgradu koja je još u izgradnji, znak je vaše odlučnosti da pokušate da se dogodi nešto što se još nije trebalo dogoditi.

Ovaj san takođe može značiti da niste u dobrom položaju da završite neki projekat odnosno poao na kome trenutno radite.

Sanjati veliku nepoznatu zgradu

Ako ste sanjali da vidite veliku nepoznatu zgradu koju nikada ranije niste videli, znak je da ćete uskoro imati neočekivani susret sa nekim ko želi da bude deo vašeg života.

Sanjati da vas neko pozove u zgradu

Sanjati da vas neko od stanovnika pozove u zgradu znači da se neko sprema zatražiti vašu pomoć, jer se osoba nalazi u situaciji koja zahteva dodatnu podršku prijatelja.

Sanjati da potajno uđete u zgradu

Sanjati da se uvučete ili potajno uđete u zgradu u kojoj neko živi, znači da ćete na kraju postati veliki uticaj u nečijem životu.

Sanjati zgradu u kojoj žive pokojnici

Sanjati o poseti ili boravku u stambenoj zgradi u kojoj žive pokojnici, znači da ćete dobiti svu potrebnu podršku i resurse potrebne za ostvarenje vaših trenutnih poduhvata ili planova.

Preporuka

drugi upravo čitaju