back to top

Restoran Integra Banja Luka

Restoran Integra nalazi se u srcu Banja Luke.

Ako se u Banjaluci želite odmoriti i pojesti ukusnu porciju hrane, a da ste pri tome u centru grada, onda je jedna od dobrih opcija restoran Integra.

Restoran Integra sa lounge barom i VIP salonom je prije svega specifičan po tome što se nalazi na 14. spratu poslovnog centra Integra. Udobne stolice i dobro osvijetljen prostor restorana svakako utiču i na dobro raspoloženje.

Restoran Integra Banja Luka
Restoran Integra Banja Luka

Osim zanimljivog pogleda, velikog prostora i modernog dizajna ovo mjesto pruža i raznovrstan izbor jela. Na meniju se nalaze nacionalna i internacionalna jela kao i hrana iz mediteranske kuhinje.

Doručak možete pojesti za 7 KM, ali za ručak ili neko “bogatije” jelo potrebno je izdvojiti između 20 i 30 KM. Međutim, važno je napomenuti da su porcije veoma obilne i da svakako nećete ostati uskraćeni za količinu.

RESTORAN INTEGRA PONUDA

Restoran Integra Banja Luka
Restoran Integra Banja Luka

Teleći kotleti na žaru, biftek u zelenom biberu ili desert od jabuka u vanila kremi samo su neka jela koja možete probati u Integri.

Također, restoran nudi veliki izbor vina i rakija. Ukoliko želite samo da popijete kafu ili pivo, na raspolaganju je lounge bar gdje se mnogi odmaraju nakon napornog radnog dana.

Važno je samo da se ne bojite visine, inače će vam vožnja staklenim liftom sigurno predstavljati veliki problem. Restoran nudi organizaciju svih vrsta proslava ili sastanaka. Pored toga, u Integri nerijetko nastupaju domaće muzičke zvijede.

RESTORAN INTEGRA BANJA LUKA

Restoran Integra Banja Luka
Restoran Integra ambijent

U građevini, koja je primjer moderne arhitekture, nalazi se luksuzan i elegantan restoran. Otvoren je krajem 2010. godine i već od samog početka je postavio visoke standarde od izbora jela do njihove izvrsne estetske prezentacije.

To je mjesto koje na trenutak izgleda nestvarno i neočekivano. Sa jedne strane umjetnički i čaroban, a sa druge decentan i komforan, ovaj ambijent zasigurno nije kao bilo koji drugi. Ulaskom u restoran, osjetićete prijatnost koju nadopunjuju osmijesi naših domaćina.

Prostor je podijeljen na tri cjeline koje čine restoran, lounge bar i VIP salon, a one su međusobno povezane i isprepletene raznolikim detaljima. Imponzantan enterijer je opremljen namještajem u stilu bidermajera koji odiše duhom prošlog vremena, a njegove ravne i nježno iskrivudane linije, prostoru daju posebnu notu, dok drvo od kojeg je sačinjen prostoru daje nježnu toplinu i eleganciju.

Restoran posjeduje terasu koja očarava goste pri samom dolasku, omogućavajući im veličanstven pogled na grad. Naš restoran gostima pruža nešto drugačije, a našu ponudu iz dana u dan obogaćujemo raznolikim i interesantnim sadržajima, od dnevnih, vikend, mjesečnih, degustacijskih i posnih jelovnika do uživanja u dobroj atmosferi koja prati svaku našu muzičku zabavu.

Posebnu pažnju smo posvetili tome da gostima pružimo potrebnu privatnost dok piju kafu ili uživaju u našim raznovrsnim specijalitetima.

Impresivan i šarmantan enterijer našeg restorana je uveličan prisustvom kreativnih i talentovanih kuvara i ljubaznog osoblja. Možemo se pohvaliti respektabilnom vinskom kartom i autentičnim jelovnikom isprepletenim brojnim domišljatim jelima mediteranske, internacionalne i tradicionalne kuhinje, koji su zanimljiva igra ukusa prilagođena našim gostima i njihovim željama.

restoran integra video

Naša ponuda jela će Vam pružiti priliku da istražite različite ukuse i teksture koje možete obogatiti odličnim izborom vina. Hrana je maštovita i smjela, pa stoga Vaše iskustvo postaje nesvakidašnje i neponovljivo.

Ipak, naša ponuda se ovdje ne završava jer gosti imaju priliku da u skladu sa svojim potrebama koriste usluge naših apartmana, soba i konferencijskih sala.

Ovi dodatni sadržaji posjeduju najsavremeniju opremu sa namjerom da ispune želje svih onih koje, bilo poslom ili zadovoljstvom, put nanese u naš grad. U prizemlju poslovnog centra se nalazi Café „Integra“, gdje možete uživati uz profesionalnu uslugu našeg prijatnog osoblja. Dobro nam došli, jer želimo da Vas bar na trenutak odvedemo u neki drugi svijet, onaj koji je ljepši i dalji od svakidašnjeg.

drugi upravo čitaju