back to top

Super zabava za tuzlanske mališane

konzum-mjesec-beba

Tuzla, 26. maja – Konzum BiH je tokom mjeseca maja organizirao brojne aktivnosti posvećene bebama i njihovim roditeljima, sa željom da im pomogao u stvaranju savršenog svijeta za njihove mališane. Nakon Mostara, Sarajeva i Banje Luke, naše druženje ove sedmice nastavljamo u Tuzli u Super Konzum prodavnici, II Korpusa Armije BiH bb.

U petak, od 16.00 do 20.00 sati, pripremili smo zabavne kutke i igraonice za naše najmlađe, a u subotu, od 10.00 do 14.00 sati, očekuju vas edukativne radionice doktora i stručnjaka o pravilnom odgoju djece, te mini modne revija Intersport, a modeli će biti djeca uposlenika tuzlanskog Konzuma.

O pravilnoj ishrani djece do tri godine govorit će dr. Mensur Hadžibeganović, pedijatar, a bit ćete u prilici poslušati stručne savjete o pravilnom dojenju djece.

Družit ćemo se i s članovima plesnog studija Ciciban grupa. Njihova poruka svima je da «plesati je lijepo i može biti veoma zabavno, ali ono što mnogi ne znaju jeste da postoje i njegove nuspojave: Veoma je zdravo».

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite u tuzlanskom Konzumu, te zajedno uživamo u edukaciji, veselju i zabavi.

drugi upravo čitaju