back to top

Sanovnik cigani – Šta znači sanjati cigane (rome)?

Cigani u snu

Sanjati Cigane nije naročito česta pojava, pa zato ne bi bilo loše da pokušate da taj san protumačite. Baš zato što se ne javljaju često, ovi snovi imaju svoju specifičnu simboliku koju bi bilo dobro otkriti. Prema većini tumačenja, snovi o ciganima nam mogu preneti važne poruke vezane za našu budućnost, a mogu nam ukazati i na neke stvari iz naše sadašnjosti.

Značenje snova o ciganima može varirati, zavisno od toga u kakvoj situaciji ste sanjali cigane i kakve emocije ste osetili u toku sna. Da li ste cigane samo videli u snu, da li ste razgovarali sa njima, da li vam je ciganka gledala u dlan, da li ste sanjali možda cigansku čergu? Sve su ovo moguće situacije koje se mogu javiti u vašem snu i koje će odrediti njegovo značenje.

U nastavku ovog teksta ćete saznati kako se tumače neki od najčešćih snova o ciganima, pa će vam kasnije biti dosta lakše da i sami protumačite neke slične snove.

sanjati cigane
Sanovnik cigani – Šta znači sanjati cigane (rome)?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati cigane (rome)?

Sanjati da vidite ciganina. Ukoliko ste sanjali kako vidite ciganina, taj san vas upozorava da budete oprezni kada su u pitanju laskavci koji se nalaze u vašem okruženju. Oko vas je dosta ljudi koji će vam deliti komplimente i govoriti slatke reči samo da bi izvukli neku korist za sebe. Može se desiti da je u pitanju i potencijalni emotivni partner, koji će vam obećavati kule i gradove i davati komplimente sve dok vas ne osvoji u potpunosti, a onda će se verovatno okrenuti i otići. Zato budite jako oprezni ukoliko sanjate ciganina.

Ovo se pre svega tiče mladih devojaka koje imaju slične snove. Kako ne bi bile povredjene, preporučuje se da devojke obrate poseban oprez na muškarce koji im se udvaraju u narednom periodu. Dakle, ovaj san nagoveštava mogućnost da ćete nakon slatkih reči i obećanja biti ostavljeni i povređeni. Naravno, ovaj san se može odnositi i na neke prijatelje i poslovne partnere koji su jako slatkorečivi, a zapravo samo smišljaju kako da vam napakoste. Budite mudri i na vreme otkrijte i sprečite njihove namere.

Sanjati da vidite ciganku. Ako ste sanjali da vidite ciganku, taj san ima vrlo specifičnu simboliku. Zapravo, ovaj san ukazuje na to da će u predstojećem periodu sve vaše tajne da budu otkrivene i da ćete se naći u jako neprijatnoj situaciji. Najverovatnije ćete doći u konflikt sa bliskom osobom koja dosta zna o vama i koja će želeti da vam se osveti tako što će razglasiti sve vaše tajne. Vi ćete osetiti veliku sramotu jer u prošlosti ste radili neke stvari za koje biste voleli da niko nikada nije saznao.

Sanovnik roniti – Šta znači sanjati da roniš?

Biće vam jako teško da izađete iz situacije koja vas je snašla i da sperete ljagu sa svog imena. Osim toga, bićete jako razočarani u osobu koja vas je izdala, a koju ste do skora smatrali pravim prijateljem. Dakle, ukoliko sanjate ciganku, savetujemo vam da izbegavate bilo kakve raspravke i konflikte sa bliskim prijateljima, kako se simbolika ovog sna ne bi obistinila. Održavajte dobre odnose sa svima, a kada dođe do neke napete situacije, najbolje  bi bilo da se povučete.

Sanjati ciganku koja gata. Ako ste sanjali ciganku gataru, taj san ima lošu simboliku i najavljuje brojne brige i preokupacije koje će vas zadesiti u periodu koji dolazi. Verovatno se radi o tome da ćete biti prevareni kada je u pitanju posao. Moguće je da vam neko od kolega i poslovnih saradnika radi iza leđa dok vam se predstavlja kao pravi prijatelj. Upravo zbog toga otvorite dobro oči i vodite računa kakve ugovore potpisujete i kakve projekte započinjete u predstojećem periodu.

Osim prevare na poslovnom planu, ovaj san može da ukazuje i na to da ćete biti prevareni u ljubavi. Za vas sledi period patnje i tuge jer ćete se razočarati u osobu kojoj ste najviše verovali. Naročito se savetuje mladim devojkama da budu oprezne i da dobro razmisle pre nego što se odluče na udaju.

Sanovnik selo – Šta znači sanjati selo?

Kao što možete videti, san o ciganki gitari nema nimalo dobru simboliku i uvek ukazuje na neku prevaru i razočaranje. Upravo zbog toga se savetuje dodatan oprez u budućem periodu. Nemojte verovati svima i dobro razmislite pre nego što donesete neke važne odluke. Ovaj san bi vam mogao poslužiti i kao upozorenje da se čuvate prevara, bilo da je u pitanju posao ili ljubav.

Sanjati svađu sa cigankom. Ukoliko ste sanjali kako se svađate sa cigankom, onda taj san nagoveštava da biste se u skorije vreme mogli posvađati i sa voljenom osobom. Na sreću, u pitanju neće biti nikakve ozbiljne svađe, tako da ćete vrlo brzo uspeti da ih rešite. Ipak, najbolje bi bilo izbeći bilo kakve svađe i konflikte, pa se zato savetuje da izbegavate bilo kakve neprijatne situacije i raspravke sa svojim partnerom u budućem periodu.

Sanjati ciganku koja vam gleda u dlan. Ukoliko ste sanjali ciganku koja vam gleda u dlan, to opet simboliše nekog lažnog prijatelja u vašoj blizini. Osoba kojoj verujete i koju smatrate pravim prijateljem bi mogla da vam napakosti i da vas razočara kada to najmanje očekujete. Verovatno se radi o osobi koja vam zavidi na vašem uspehu i koja će iskoristiti svaku priliku da vam učini nešto loše.

Ovaj san bi trebalo da vas opomene da razmislite ko je ta osoba i da je se što pre rešite. Takvi prijatelji vam ne trebaju u životu i zato je najbolje što pre otkriti njihove loše namere. Nemojte biti naivni i ne verujte puno svima koji vam se predstavljaju kao prijatelji jer većina njih gleda samo svoju korist.

sanjati cigane
Sanovnik cigani – Šta znači sanjati cigane (rome)?

Sanjati trudnu ciganku. Trudna ciganka u snu predstavlja opomenu za vas da konačno uzmete život u svoje ruke i da postavite sebi neke kvalitetne ciljeve. Morate znati da u životu nije sve stvar sreće, već da dosta toga zavisi i od vašeg sopstvenog učinka i truda. Vreme je da se uozbiljite i da zrelije razmišljate o životu i o svemu onome što dolazi. Osim toga, vreme je da se osamostalite i da prestanete da zavisite od drugih. Potrudite se sami da se izborite za svoju sreću i za sve ono što želite da imate u životu.

Sanjati ciganku sa bebom. Ukoliko je ciganka u vašem snu držala bebu u naručju, onda taj san simboliše velike promene koje će se desiti u vašem životu. Najverovatnije su u pitanju pozitivne promene jer ćete upoznati osobu koja će biti veoma bitna za vas. Ukoliko ste slobodni a sanjate ovaj san, to verovatno znači da ćete upoznati osobu koja bi mogla biti vaš životni partner.

Sanovnik tetka – Šta znači sanjati tetku?

Sanjati ciganina koji svira. Ako ste sanjali ciganina kako svira nešto, taj san ima negativnu simboliku i ukazuje na to da vam sledi period tuge i patnje. Nešto loše se može desiti direktno vama ili nekoj osobi koja vam je draga. Mogući su zdravstveni problemi ili neka druga teška situacija, a moguće je i da ćete čuti vesti koje će vas rastužiti. Sve u svemu, ovaj san uglavnom ukazuje na težak period koji će biti ispunjen tugom i bolom. Ovaj san bi zato trebalo da vas pripremi za sve ono loše što dolazi u budućnosti.

Sanjati čergu cigana. Ako ste videli čergu cigana u snu, taj san nagoveštava da ćete se u predstojećem periodu posvetiti nekim nelegalnim poslovima kako biste došli do svog cilja. Međutim, budite oprezni jer vrlo je moguće da će vas uhvatiti u prevari. Tada će kolege izgubiti poverenje u vas a i prijatelji će prestati da vam veruju. Ukaljaćete svoju čast i ugled i biće vam jako teško da se oslobodite sramote koja vas je snašla i da izađete iz neprijatne situacije.

Sanjati Cigane

Osim toga, osramotićete i celu svoju porodicu. Ovaj san treba da vam posluži kao opomena da vodite računa i da budete obazrivi kada su u pitanju bilo kakvi nelegalni poslovi. Bilo bi najbolje daih izbegavate u bliskoj budućnosti, kako biste izbegli to da budete uhvaćeni i da doživite veliku sramotu.

Videli ste kako se tumače snovi o ciganima, tako da sada možete i sami tumačiti neke slične snove. Kao što ste mogli da vidite, cigani su u snovima često simbol za neku prevaru i izdaju od strane bliske osobe, tako da u većini slučaja najavljuju neko razočaranje i savetuju oprez u periodu koji dolazi. Ovi snovi vas upozoravaju da se čuvate laskavaca i svih lažnih prijatelja koji vas okružuju. Morate znati da je ljudska zloba velika i da ne treba toliko da verujete ljudima.

Sanovnik zet – Šta znači sanjati zeta?

Da biste otkrili pravu simboliku vašeg sna, potrebno je da se prisetite što više detalja iz sna i da ih povežete u jednu celinu. Samo tako ćete otkriti šta zapravo vaš san o ciganima znači.

Međutim, ukoliko ste nedavno videli cigane ili ako ste ih čuli kako sviraju, ako vam je ciganka gledala u dlan ili ako ste dali ciganima na ulici novac, može se desiti da je to ostavilo jači utisak na vas i da ste zato sanjali cigane. Često ono što nam se dešava preko dana dobija mesto i u našim snovima. Ukoliko je to slučaj i kod vas, onda se ne morate truditi da protumačite svoj san jer on je najverovatnije samo refleksija onoga što se desilo na javi.

drugi upravo čitaju