back to top

Sanovnik selo – Šta znači sanjati selo?

Selo u snu

Sanjati selo nije neobično ako ste bili u selu nedavno ili ako planirate da idete na selo u skorije vreme. On najverovatnije samo odražava svakodnevna dešavanja i nema nikakvu posebnu simboliku.

Ipak, nekada snovi o selu mogu da imaju i određenu simboliku i da ukazuju na to šta možete očekivati u budućem periodu.

Sanovnik zet – Šta znači sanjati zeta?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati selo?

Videti selo – Ukoliko ste sanjali kako vidite selo, to je onda znak da treba da budete oprezni kada je u pitanju posao. Moguće je da neko od kolega ili poslovnih saradnika želi da vam učini nešto loše. Ukoliko planirate u skorije vreme da započnete poslovnu saradnju sa nekim, najbolje bi bilo da od toga odustanete jer ćete u suprotnom doživeti veliki neuspeh.

Sanjati selo
Sanovnik selo – Šta znači sanjati selo?

Hodati kroz selo – U snu hodati kroz selo vas opominje da malo razmislite o svojim postupcima. Moguće je da prema nekome niste ispali fer i da nesvesno povređujete neku dragu osobu.

Živeti u selu – Ako sanjate svoj život na selu, taj san simboliše vašu dugogodišnju želju da zaista živite na selu i da budete okruženi prirodom. Međutim, ta želja vam ostaje neostvarena jer je nemoguće da napustite grad zbog posla i zbog svega ostalog što vas veže za njega. To vas čini jako tužnim jer u mislima često odlutate u seoske predele, daleko od gradske buke i gužve.

Otići iz sela – Ukoliko ste u snu otišli iz sela, onda je to znak da će se u vašem životu u predstojećem periodu dogoditi neke važne promene. Najverovatnije ćete odlučiti da pronađete neke bolje uslove u kojima ćete živeti. Rešićete da rizikujete jer ste jako nezadovoljni sadašnjom situacijom u svom životu. Možda ćete čak odlučiti da odete u inostranstvo da oprobate svoju sreću.

Sanjati selo
Sanovnik selo – Šta znači sanjati selo?

Vratiti se u selo – Ukoliko ste sanjali kako ste se vratili u selo, to je znak da ćete se u skorije vreme jako obogatiti i da ćete verovatno živeti daleko od svog zavičaja. Iako ćete imati sve što vam treba za jedan srećan život, vi u suštini nećete biti srećni jer ćete biti daleko od svojih najrođenijih. Shvatićete da se sreća ne može kupiti novcem i da nigde nije bolje nego sa svojim dragim ljudima.

Sanjati kako ne uspevate da odete iz sela. Ako sanjate kako želite svim silama da odete iz sela, ali ne uspevate, onda je to znak da vi niste zadovoljni trenutnom situacijom u svom životu. Najverovatnije niste srećni u ljubavi, a ni na poslu niste zadovoljni. Sve u svemu, ubija vas dosadna svakodnevica i čeznete za promenama. Ipak, ne vidite način kako biste nešto mogli promeniti i osećate se nemoćno. Osim toga, vidite brojne prepreke i nemate ničiju podršku, tako da vas sve to navodi da lako odustanete od bilo kakavih promena i da se pomirite sa situacijom u kojoj se nalazite.

Sanjati selo
Sanovnik selo – Šta znači sanjati selo?

Sanjati kako ne želite da priznate svoje seosko poreklo. Ako sanjate kako ne želite ljudima da priznate svoje seosko poreklo, to je onda znak da osećate veliku sramotu zbog nečega što ste u prošlosti uradili. Tek sada, posle mnogo vremena, vi shvatate da ste pogrešili i da ste mogli mnogo bolje da postupite. Ne prestajete da osuđujete sebe i zato ste stalno nezadovoljni i depresivni. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da ne osuđujete toliko sebe jer ljudski je grešiti, tako da treba da gledate u budućnost i da vodite računa da ne napravite neke iste greške iz prošlosti.

Sanjati kako selo gori. Ukoliko ste sanjali da neko selo gori, to je onda znak da ćete se uskoro naći u nekoj opasnoj situaciji. Ovaj san treba da vam bude upozorenje da budete malo oprezniji u budućem periodu, kako biste izbegli eventualnu opasnost.

Sanjati kako vidite ljude u selu. Ukoliko ste sanjali kako u selu vidite ljude, onda je to znak da ćete u skorije vreme ići na neko slavlje ili ćete vi sami organizovati slavlje. U svakom slučaju, bićete jako uzbuđeni oko toga i trudićete se da sve ispadne savršeno. Dakle, ovaj san vam najavljuje period dobre zabave i druženja, tako da nema razloga da brinete za ono što vas očekuje.

drugi upravo čitaju