back to top

Sanovnik telefon – Šta znači sanjati telefon?

Telefon u snu

Svako od nas svakodnevno koristi telefon, bilo da je u pitanju kućni ili mobilni telefon. Sanjati telefon, upravo zato nije nikakva retkost i telefon u snu može da ima različitu simboliku. Da biste pravilno protumačili svoj san o telefonu, važno je da se prisetite svih motiva koje ste videli u snu.

U nastavku ovog teksta ćete moći da vidite koji su to snovi o telefonu i kako oni mogu da se protumače.

Tumačenje snova u kojima se javlja telefon u snu

Videti telefon

Videti telefon ukazuje na neke vesti koje ćete čuti ali koje vam u tom momentu neće ništa značiti. Najverovatnije ćete imati prevelika očekivanja od nečega, a na kraju će se ispostaviti da nećete čuti ništa novo.

Alternativno, san u kojem ste samo videli telefon može da simboliše i vašu stabilnost, odnosno osećaj spokoja i mira koji vas ispunjava. Vi ste jako smirena osoba koja je zadovoljna sobom i svojim životom.

Telefon
Sanovnik telefon – Šta znači sanjati telefon?

Pozivati nekoga telefonom

Ako sanjate kako ste zvali nekoga telefonom, onda taj san ukazuje na brige i probleme koji vas očekuju u predstojećem periodu. Najverovatnije vas nervira ponašanje neke bliske osobe, ali nikako ne uspevate da utičete na nju. Voleli biste da ta osoba promeni ponašanje jer to što radi nije dobro za nju. Vi toj osobi želite sve najbolje i upravo zato pokušavate da joj pomognete. Za tu osobu se jako brinete i ne znate šta da uradite da bi se ta osoba opametila dok nije kasno.

Sanjati kako vas neko zove telefonom. Ukoliko ste sanjali da neko vas zove telefonom, taj san znači da vas očekuju neka važna saznanja o osobi do koje vam je stalo. U tom slučaju biće potrebno da vi te vesti saopštite toj osobi, ali tako da je ne povredite i da se ta osoba ne naljuti na vas.

Sanjati kako nećete da se javite na telefon. Ukoliko ste sanjali kako ne želite da se javite na telefon, onda je to znak da ste vi osoba koja ima jako malo prijatelja i koja je dosta povučena. Vi se ne snalazite dobro u društvu iako biste voleli da je drugačije.

Pokvaren telefon

Ukoliko ste sanjali isključen ili možda pokvaren telefon, onda je to znak da vi imate strah da se nećete čuti sa voljenom osobom. To znači da se vi plašite da nećete imati priliku nekoj osobi da saopštite sve što želite.

Prema nekim drugim tumačenjima, ovaj pokvaren telefon u snu znači da se plašite da će neko pokušati da vas posvađa sa osobom koju volite. Ako ste imali ovakav san, mi vam savetujemo da se opustite i da pokušate da razmišljate pozitivno. U suprotnom, mogli biste se zaista posvađati sa voljenom osobom svojom krivicom.

sanjati telefon
Sanovnik telefon – Šta znači sanjati telefon?

Sanjati kako telefon stalno zvoni. Ukoliko ste sanjali kako telefon stalno zvoni, onda je to znak da neka osoba kojoj se sviđate ne zna kako da vam se približi i postaje naporna. Vas jako odbija stav te osobe i zato ta osoba nema šanse kod vas.

Sanjati telefonski razgovor. Ukoliko sanjate telefonski razgovor, onda je to znak da vi volite da se družite i da razmenjujete informacije sa drugim ljudima. Naročito volite nekome da saopštavate lepe vesti i da nekoga usrećite.

Međutim, postoje i drugačija tumačenja za ovaj san. Naime, prema nekim tumačenjima, sanjati telefonski razgovor može da znači da ste dosta usamljeni i da vam fali to da razgovarate sa nekim. Vi najverovatnije prolazite kroz period kada nemate puno ljudi oko sebe i dosta vremena provodite sami. Voleli biste da imate nekoga sa kim biste mogli u svako doba da porazgovarate.

Mobilni telefon

Ako ste sanjali kako vidite mobilni telefon, onda taj san ukazuje na neke poslove koje ćete morati hitno da obavite. Upravo zbog toga se može desiti da se ranije vratite sa nekog putovanja i da prekinete uživanje.

Sanjati kako pričate na mobilni. Ako ste sanjali kako pričate na mobilni, onda je to znak da osoba koju volite živi daleko i da niste u prilici često da je viđate. Vi sa tom osobom održavate vezu na daljinu, ali to vam nije teško jer znate da tako mora da bude u ovom momentu. Vaša ljubav je jača od svega i zato ne treba da brinete.

Sanjati kako ste bacili mobilni telefon. Ukoliko sanjate kako ste bacili mobilni telefon, onda je to znak da ćete se veoma zaljubiti u predstojećem periodu i da ćete se posvetiti samo toj osobi. Dakle, bićete spremni sve drugo da zapostavite i da zanemarite kako biste bili sa voljenom osobom.

Telefon

Ovo bi bili neki od uobičajenih snova o telefonu. Kao što ste imali priliku da vidite, ovi snovi mogu da imaju i pozitivnu i negativnu simboliku, u zavisnosti od ostalih detalja koji se pojavljuju u snu.

Naime, važno je da se prisetite da li ste u snu samo videli telefon, da li ste pričali na telefon, da li ste sanjali kako neko zove vas ili kako vi zovete nekoga, da li ste sanjali kako vam telefon stalno zvoni, da li ste možda sanjali telefonski razgovor ili pokvaren telefon.

Osim toga, moguće je da sanjate mobilni telefon u raznim varijantama. Svi ovi detalji će uticati na celokupan kontekst i simboliku vašeg sna o telefonu.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio interesantan i da vam je sada mnogo lakše da razumete san u kojem se telefon javi kao dominantan motiv. Nakon čitanja ovog teksta ćete sigurno i sami moći da tumačite slične snove o telefonu.

Pročitaj još:

Kako pomoći pri gušenju

Kako postupiti kod ozljede kralježnice | Kako pomoći ozljeđenome kod povrijeđene kralježnice (PRVA POMOĆ)

Superhrana za bolje varenje – vrhunski eliksir za želudac

drugi upravo čitaju