back to top

Sanovnik cveće – Šta znači sanjati cveće?

Sigurno se pitate šta znači sanjati cveće?

Ako ste nedavno dobili neko lepo cveće na poklon, onda je to verovatno ostavilo jak utisak na vas, pa se može desiti da sanjate cveće. Međutim, snovi o cveću nekada mogu imati različitu simboliku, zavisno od načina na koji sanjate cveće, kao i od ostalih detalja koji se javljaju u snu.

Iako su snovi o cveću jako prijatni, oni nemaju uvek pozitivnu simboliku. Da biste otkrili kakvo je značenje ovih snova, važno je da se prisetite da li ste sanjali cveće u saksiji ili u bašti, da li ste u snu brali cveće, da li ste ga nekome poklonili ili ste sanjali kako vi dobijate cveće na poklon itd. Ovo su samo neke od situacija koje možete sanjati i koje će odrediti značenje vašeg sna.

Sada ćete videti kako se tumače snovi u kojima se cveće javlja kao glavni motiv.

Šta znači sanjati cveće
Sanovnik cveće – Šta znači sanjati cveće?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati cveće?

Videti cveće – Ako sanjate kako vidite cveće, onda je to znak da ćete u budućem periodu imati dosta pravih prijatelja na koje ćete uvek moći da se oslonite. Moguće je da će vas zadesiti neka teška situacija i da ćete upravo tada shvatiti koliko pravih prijatelja imate.

Sanjati da je cveće u saksiji ili u vazi. Ako sanjate kako se cveće nalazi u saksiji ili u vazi, onda je to znak da ćete biti jako ispunjeni i srećni u periodu koji je pred vama. Doživećete puno lepih momenata sa svojim prijateljima i sa svojom porodicom, a na poslovnom planu će sve ići kako treba.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem vidite cveće u saksiji ili u vazi ukazuje na to da vam nedostaje sloboda. Postoji nešto u vašem životu što vas sprečava da napredujete i da date ono najbolje od sebe. U sebi krijete dosta potencijala i talenata koji nikako da isplivaju na površinu.

Cveće u bašti – Ukoliko sanjate da se cveće nalazi u bašti, onda je to znak da je pred vama dosta divnih dešavanja koja će vas učiniti jako zadovoljnim i srećnim. Imaćete dobru komunikaciju sa ljudima, a u vašem domu će vladati mir i harmonija. Sličnu simboliku ima i san u kojem ste videli cveće koje se nalazi u prirodi.

Šta znači sanjati cveće
Sanovnik cveće – Šta znači sanjati cveće?

Saditi cveće – Ukoliko ste sanjali kako sadite cveće, to je znak da ćete uskoro dobiti poklon od neke drage osobe. Najverovatnije će u pitanju biti nešto o čemu maštate već duže vreme, a što niste mogli sebi da priuštite. Najverovatnije će vas voljena osoba iznenaditi kada to budete najmanje očekivali.

Brati cveće – Ako sanjate kako berete cveće, onda je to dobar znak. Nakon mnogo uloženog truda i vremena, vaši napori će se isplatiti i vi ćete moći da uživate u plodovima svoga rada. Bićete ponosni na sebe i na sve što ste postigli, a i ljudi u okruženju će se diviti vašem uspehu.

Mirisati cveće – Ako ste sanjali kako mirišete cveće, taj san najavljuje glavobolje i manje zdravstvene probleme koji će vas mučiti u budućem periodu. Ovaj san vas zapravo opominje da vodite više računa o svom zdravlju. Izbegavajte stresne situacije i spavajte dovoljno, jer znajte da vaše psihičko stanje utiče i na celokupno zdravlje.

Uvelo cveće – Ukoliko sanjate cveće koje je uvelo, onda vam ovaj san može biti upozorenje da obratite više pažnje na svoje zdravlje. U budućem periodu su mogući manji zdravstveni problemi, tako da vam se savetuje oprez.

Sanjati cveće
Sanovnik cveće – Šta znači sanjati cveće?

Sanjati kako ste nekome poklonili cveće. Ako sanjate kako ste nekome poklonili cveće, onda je to dobar znak. Vas očekuje dosta sreće kada je u pitanju ljubav. Ukoliko ste sami, uskoro ćete upoznati osobu sa kojom ćete imati kvalitetnu ljubavnu vezu. Ako ste već u vezi, onda će ona preći na neki viši nivo, a moguć je i brak. Sve u svemu, lepo ćete se slagati sa partnerom u predstojećem periodu i uživaćete u ljubavnim momentima.

Dobiti cveće na poklon – Ukoliko sanjate da ste dobili od nekoga cveće na poklon, onda je to dobar znak. Vrlo brzo ćete doživeti neko divno iznenađenje koje će vas jako usrećiti. Moguće je da će vas iznenaditi voljena osoba i da će vam prirediti iznenađenje koje ćete dugo pamtiti. Dakle, naredni period biće obeležen lepim emocijama i divnim trenucima.

Sanjati kako kupujete cveće. Ako ste sanjali kako kupujete cveće, taj san opet ima pozitivnu simboliku i najavljuje radosne momente koji su pred vama. Vi ćete shvatiti da je sreća u malim stvarima koje vas okružuju i uživaćete u njima.

Sanjati buket cveća. Ako ste sanjali buket cveća, onda je to najava za srećan period koji je pred vama.

Sanjati belo cveće. Ako u snu vidite cveće bele boje, to je, prema narodnom sanovniku, simbol za bolest koja vas očekuje u budućem periodu.

Sanjati crveno cveće. Narodni sanovnik kaže da je crveno cveće simbol ozdravljenja i dobrog zdravlja koje vas očekuje u bliskoj budućnosti.

PREPORUKA

drugi upravo čitaju