back to top

Promovirana knjiga o životu Jadranke Stojaković

konzum_promocija-knjige-o-jadranki-stojakovic

„Boje zvuka” knjiga koja je dostupna samo u prodavnicama Konzuma širom BiH od čije se prodaje prihod usmjerava za troškove liječenja bosanskohercegovačke dive

Banja Luka, 13. februara – Knjiga „Boje zvuka” o životu Jadranke Stojaković promovirana je danas u banjalučkoj Super Konzum prodavnici. Priča je to u koju su pretočena Jadrankina sjećanja i razmišljanja, koje je zabilježila autorica Milka Čeremidžić tokom godina teške bolesti s kojom se naša proslavljena kantautorica bori.

konzum_promocija-knjige-o-jadranki-stojakovic1

„Jadranka je istinski ambasador naše zemlje koja muzikom predstavlja BiH u najboljem svjetlu širom svijeta. Hrabrost i odlučnost s kojom se bori protiv opake bolesti za primjer je svima koje životna nedaća zadesi. Današnja promocija bila je ispunjena iskrenim emocijama, saosjećanjem i željama za Jadrankino što brže ozdravljenje”, poručila je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

„Boje zvuka” knjiga koja je dostupna samo u prodavnicama Konzuma širom BiH od čije se prodaje prihod usmjerava za troškove liječenja bosanskohercegovačke dive koja se trenutno nalazi na liječenju u Socijalno-gerijatrijskom centru “Ivan Pavao Drugi” u Banjoj Luci.

drugi upravo čitaju