back to top

Pokrenite se uz besplatan fitness weekend u Sarajevu

fitness-weekend2

Iako znate mnogo toga o dobrobiti tjelovježbe i koliko je važna za vaše zdravlje, nikako da se pokrenete i počnete vježbati. Čak i oni koji se odluče na trening, ubrzo odustaju, te kako glavni razlog navode nedostatak vremena ili volje. Ali nedostatak fizičke aktivnosti, vremenom će pokazati prve simptome, a to je urušeno zdravlje i opće stanje organizma. Tek tada, počinjemo se aktivirati i brinuti više, ali dobra vijest je da  kada je u pitanju ova oblast je, nikada nije kasno.

Tjelovježba dokazano poboljšava naše zdravlje, te je odličan u prevenciji mnogobrojnih bolesti. Ona je i odličan mehanizam za otklanjanje stresa i izbacivanje negativne energije iz organizma. Vježbanje oslobađa hormon endorfin, pa su ljudi koji redovno vježbaju mnogo sretniji, veseliji i poletniji.

fitness-weekend

Mi imamo način kako da vas pokrenemo! Konzum BiH se po drugi put  pobrinuo da sve Sarajlije dobiju besplatan dvodnevni fitness trening koji će biti  održan ovog vikenda na Vilsonovom šetalištu u društvu vrhunskih fitness trenera. Trening u petak počinje u 19h, a u subotu trenirajte s nama od 10h.

Uz interaktivan pristup fitness trenerica dr. Lejle Šebić i Lidije Ljubičić, Sarajlije će imati priliku iskusiti moć tjelovježbe, razgibati mišiće, saznati  sve o održavanju tijela u dobroj formi i pravilnoj ishrani.

” Zadovoljstvo mi je pozvati Vas na fitness trening u prirodi.

Pokazat ću vam koje su najbolje vježbe za postizanje i očuvanje

forme tokom ljeta. Potrebna vam je samo dobra volja i naučit ćete kako

napraviti izvanredan trening u prirodi bez ikakvih dodatnih rekvizita

koristeći samo sopstveno tijelo. Očekuje vas dobro druženje, pozitivna

atmosfera i upute za zdrav i aktivan način zivota.. ” – istakla je prof. dr. Lejla Šebić, instruktorica aerobika i  osobna fitness trenerica.

Fitness na otvorenom pruža veći osjećaj slobode i više energije, stoga pozovite prijatelje, porodicu i priuštite si jedan super zabavni vikend, koji će vas pokenuti, zabaviti i relaksirati. Mališani će posebno uživati u vježbanju sa neodoljivim Kodijem, dok će o vama brinuti najbolji fitness treneri. Usput možet svratiti i do najbliže Konzumove prodavnice i na odjelu zdrave hrane odabrati zdrav obrok u kojem ćete uživati.

drugi upravo čitaju