back to top

Antic’s pizzeria, Laktaši

antic

Idealno mjesto za porodični ručak i druženja

Istražila: Ivana Ljubičić

Opis: Pizzeria Antic’s nalazi se u Laktašima (Omladinska 160), a sadržaj ovog restorana privlačan je za sve ljude koji imaju djecu. Prvo po čemu ćete prepoznati Antic’s je činjenica da malo podsjeća na dvorac, a tu je i replika broda u prirodnoj veličini, koji je prava zabava za mališane. Klinci se mogu slobodno popeti na brod i kormilariti!

antic-unutra

Ponuda: Okus pizze u ovom restoranu vas sigurno nećete razočarati, a najpopularnija Capricciosa košta 9.50 KM. Osim toga iz ponude restorana mogu se izdvojiti i odlična jela od piletine te lignje. Doručkovati možete za 4 KM, koliko košta šunka sa jajima, pavlakom i pecivom. Kafu ćete platiti 1 KM, a ukoliko se odlučite za Ness ili čaj, to će vas koštati 2 KM.

antik1

Posebnost: Ono zbog čega je ovo mjesto postalo omiljeno mamama je zasigurno igraonica! Pa tako možete na miru sjediti i pijuckati kafu dok vam se dijete zabavlja. U igraonici je naravno i teta koja pazi na one najmanje. Da se restoran zaista pobrinuo za roditelje u prilog ide i činjenica da postoji i sto za presvlačenje beba, mjesto za dojenje i dječiji toalet.

antik-igraonica

Utisak: Savršeno mjesto za izlazak sa porodicom ili kafu sa drugarima koji imaju mališane. S obzirom da nas očekuju sve topliji dani u ovom restoranu će vas oduševiti i bašta. Osim broda, u bašti su postavljene ljulje i životinjice za njihanje. Ukoliko se istinski želite odmoriti i na tren ne misliti da li će vam dijete dopustiti da nešto prezalogajite, isplati se sjesti u auto i otići do ove pizzerije, čak i ako vam nije blizu.

basta

Gusto info: U sklopu pizzerije Antic’s radi i trgovina – kupovina iz automobila (nešto kao „Drive in”). Ukoliko su vam potrebne lične potrepštine ili pokloni za slavlja, a žurite, možete ih kupiti i iz automobila. Radnja je otvorena od 0-24h.

drugi upravo čitaju