SanovnikSanovnik tigar – Šta znači sanjati tigra?

Sanovnik tigar – Šta znači sanjati tigra?

Ako ste u skorije vreme videli tigra na televiziji ili u zoološkom vrtu, onda je verovatno to ostavilo neki utisak na vas. U tom slučaju se može desiti da se tigar kao motiv pojavi u vašem snu, ali taj san odražava samo ono što se dešava na javi, tako da ga ne morate tumačiti.

Međutim, ako se tigar iznenada pojavio kao motiv u vašem snu, to je onda znak da taj san treba protumačiti. Simbolika sna o tigru može biti različita, a to zavisi od same situacije u kojoj ste sanjali tigra, kao i od ostalih detalja koji su se javili u vašem snu.

Moguće je da sanjate tigra koji je pitom ili tigra koji je agresivan, tigra koji je zarobljen u kavezu ili tigra koji vas napada. Takođe, nekada možete sanjati da bežite od tigra ili videti u snu tigrovo krzno. Situacije koje možete sanjati su brojne, pa su samim tim brojne i simbolike vaših snova.

Sve ove situacije imaju različito značenje u snovima, a u nastavku ćete videti koji su to najčešči snovi o tigru i kako se oni tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati tigra?

Sanjati kako vidite tigra. Ukoliko ste u snu videli tigra, to znači da u vašoj blizini postoje ljubomorne i zavidne osobe koje vas samo ogovaraju. Te osobe su jako ljubomorne na uspeh koji ste postigli u poslu kojim se bavite i zato se na sve načine trude da vam napakoste.

Sanjati tigra koji je pitom. Ako sanjate tigra koji je miran i pitom i ako niste osetili nikakav strah u snu, taj san simboliše vašu samokontrolu na javi. Naime, vi u potpunosti vladate svojim emocijama u budnom stanju i nema ničega što bi moglo da vas poremeti.

  Sanovnik baba – Šta znači sanjati babu?

Vi se trudite da svakodnevno pokazujete voljenoj osobi koliko vam je do nje stalo. Skloni ste otvorenom pokazivanju emocija kako prema voljenoj osobi, tako i prema prijateljima i članovima porodice.

Sanjati tigra koji je agresivan. Ukoliko sanjate tigra koji je agresivan i kojeg ste se uplašili u snu, onda je to znak da vi vešto skrivate svoje emocije na javi. Vama je jako teško da pokažete emocije a još teže da o njima govorite. Nekada delujete toliko hladno čak i prema osobama do kojih vam je stalo. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da slobodnije iskazujete svoja osećanja i da ne budete toliko zatvoreni, jer ljudi mogu steći pogrešan utisak o vama i udaljiti se od vas.

Sanjati tigra koji je povređen. Ako se desi da sanjate tigra koji je povređen, taj san znači da niste srećni u ljubavi i da se neko samo igra sa vama i sa vašim osećanjima. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da malo manje verujete ljudima i da budete pažljiviji pri traženju partnera. Sličnu simboliku će imati i san u kojem ste videli uginulog tigra.

Sanjati tigra koji vam prilazi. Ako sanjate tigra koji vam prilazi, onda je to znak da vas u budućem periodu očekuju neke neprijatnosti jer će neko pokušati da vas povredi i da vam nanese zlo.

Sanjati da vas je napao tigar. Ukoliko sanjate kako vas je napao tigar, to je onda znak da vi potiskujete svoje emocije u realnom životu. Najverovatnije ste jako besni i ogorčeni na nekoga ali nemate hrabrosti da se toj osobi suprotstavite i da joj kažete u lice sve što mislite. Osećate se prilično nemoćno i ne smete ništa da kažete toj osobi, a iznutra se kidate. Ovaj san je zapravo simbol burnih emocija koje se bore u vama, a koje se reflektuju kroz vašu podsvest i javljaju u snu.

  Sanovnik lisica – Šta znači sanjati lisicu?

Sanjati kako bežite od tigra. San u kojem vidite sebe kako bežite od tigra i kako uspevate da pobegnete predstavlja znak za veliki uspeh koji vas očekuje u narednom periodu. Najverovatnije će to biti uspeh na poslovnom planu, tako da ćete dobiti brojne pohvale za svoj rad.

Sanjati tigra koji je zarobljen u kavezu. Ukoliko se desi da sanjate tigra koji je zarobljen u kavezu, onda je to znak da u vama postoje snažne emocije koje potiskujete i koje bivaju sve veće. Te emocije samo čekaju pravi momenat da izađu napolje. Kad tad ćete morati da ih oslobodite iz sebe i da se suočite sa njima.

Alternativno, san o tigru koji je zarobljen u kavezu može da ima veoma dobru simboliku i da ukazuje na uspeh koji ćete postići u narednom periodu. Uspećete da okrenete neku situaciju u svoju korist i da pobedite neprijatelja.

Sanjati krzno od tigra. Ukoliko ste sanjali krzno od tigra, taj san znači da vi lagodno živite i da uživate u svemu što imate. Najverovatnije ćete uspeti da ostvarite svoj cilj i da postignete uspeh u nekom zadatku ili projektu koji ste započeli . Takođe, san u kojem vidite tigrovo krzno može značiti da vi imate jako visoko mišljenje o sebi. Vi ste svesni svojih kvaliteta i znate da zaslužujete samo najbolje..:

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

druge upravo čitaju