back to top

Sanovnik jaja – Šta znači sanjati jaja?

Jaja u snu

Sanjati jaja nije baš čest motiv u snovima, ali ponekad mogu imati određenu simboliku. Ako vas zanima kako se tumače snovi u kojima vidite jaja, onda pročitajte pažljivo ovaj tekst.

Značenje vašeg sna o jajima će zavisiti od toga da li ste samo videli jaja, da li ste ih jeli, da li su jaja možda bila pokvarena, da li ste kupovali jaja u snu ili ste videli gnezdo sa jajima. Ovo su sve moguće okolnosti koje mogu da se jave u vašem snu i svaki od tih snova se tumači na drugačiji način, a nešto više o tome ćete videti u nastavku.

sanjati jaja
Sanovnik jaja – Šta znači sanjati jaja?

Videti jaje

Ukoliko ste sanjali da vidite jaje, to je dobar znak. Pred vama je period pun uspeha i kreativnih ideja, a verovatno vas očekuje i niz nekih pozitivnih promena.

Sanjati jaja koja su obeležena. Ukoliko ste sanjali da su jaja obeležena nekim znakom ili natpisom, to je onda znak da ste vi jako uporna osoba i da ste posvećeni svojim ciljevima.

Sanjati kako jedete pokvarena jaja. Ukoliko ste u snu jeli pokvarena jaja, to je onda znak da vas u skorije vreme očekuju neke finansijske brige i problemi. U predstojećem periodu bi trebalo pažljivije da raspolažete novcem i da se ne rasipate na sve strane.

Ako se desi da je osoba koja je bolesna sanjala kako jede pokvarena jaja, to nije dobar znak. Ovaj san može da znači pogoršanje zdravstvenog stanja, pa bi najbolje bilo da posetite lekara.

Sanjati da ste skuvali i pojeli jaje. Ovaj san znači da ćete uskoro ostvariti sve što ste naumili i da će se vaš trud isplatiti.

Sanjati jaja koja su se tek izlegla. Ovaj san znači da ćete vi u predstojećem periodu konačno postati svesni šta su vaši prioriteti i ciljevi i posvetićete se tome. Vreme je da preuzmete kontrolu nad svojim životom i da ozbiljnije razmišljate o budućnosti.

Sanjati gnezdo puno jaja. Ako ste sanjali gnezdo koje je puno jaja, onda je to dobar znak. Ovaj san vam najavljuje da ćete u skorije vreme imati neki novčani dobitak, pa bi bilo dobro čak da igrate neku igru na sreću.

Sanjati jaja koja su napukla. Ukoliko su jaja u vašem snu malo napukla, onda je to znak da vaša pozicija u stvarnom životu nije baš stabilna. To se verovatno odnosi na poziciju koju imate na poslu, a može značiti i da vam na nekom drugom životnom polju preti opasnost.

Sanjati jaja koja su razbijena. Ukoliko u snu vidite razbijena jaja, simbolika tog sna je onda jako loša. San o razbijenim jajima ukazuje na to da vi nećete uspeti da ostvarite ono što ste naumili i da ćete doživeti poraz. Osim toga, ovaj san može značiti da ćete u periodu koji dolazi biti jako razočarani a moguće je i da ćete se sukobiti sa zakonom.

sanjati jaja
Sanovnik jaja – Šta znači sanjati jaja?

Sanjati kako kupujete razbijena jaja. Ukoliko ste sanjali da ste kupili razbijena jaja, onda je to znak da ste vi odlučili da rizikujete. Verovatno ste ušli u neki rizičan posao koji bi vam mogao doneti veliki gubitak. Ovaj san zato treba da vam bude upozorenje da vodite više računa o tome kakve poslove započinjete i sa kim poslujete. Moguće je da ćete potpisati nešto što će vas kasnije dovesti u jako lošu situaciju.

Postoji i drugačije tumačenje ovog sna. Naime, ako je mlada devojka sanjala da je kupila razbijena jaja, taj san znači da može biti razočarana kada je ljubav u pitanju. Ovaj san je opomena da devojka dobro razmisli pre nego što započne vezu sa nekim novim muškarcem u budućem periodu.

Sanjati jaja bele boje. Ako ste sanjali bela jaja, onda je to dobar znak. U predstojećem periodu ćete verovatno čuti neke lepe vesti ili ćete prisustvovati nekom lepom događaju.

Sanjati uskršnja jaja. Ako ste sanjali uskršnja jaja koja su obojena, onda to znači da vi u stvarnom životu niste dovoljno svesni svih svojih potencijala i talenata. Vi ste puni kreativne energije i imate različite mogućnosti, a ovaj san treba da vas podstakne da iskoristite sve to na pravi način.

Sanjati jaja od guske. Ukoliko ste sanjali jaja od guske, onda je to znak da u predstojećem periodu možete očekivati neki veći dobitak. Na poslovnom planu ćete imati jako puno uspeha, ali vodite računa kako trošite svoj novac. San o guščjim jajima vas upozorava da trošite novac na prave stvari a ne da ga rasipate okolo.

Sanjati jaja
Sanovnik jaja – Šta znači sanjati jaja?

Sanjati jaja od patke. Ukoliko ste sanjali jaja od patke, taj san znači da bi vaša porodica mogla da doživi veliku sramotu u skorije vreme i da bude deo nekog skandala. Najbolje bi bilo da izbegavate bilo kakave svađe i konflikte i da se držite što dalje od bilo kakve napete situacije.

Sanjati jaja od mrava. San o mravljim jajima ima izuzetno pozitivnu simboliku i znači da ćete imati velike novčane dobitke u skorije vreme. Bez puno truda uspećete da ostvarite sve što ste naumili. Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da razumno trošite svoj novac.

Sanjati jaja od pauka. Ukoliko ste sanjali jaja od pauka, onda to znači da će vas neko u skorije vreme ogovarati i da ćete se naći u jako neprijatnoj situaciji. Moguće je da će vaša poslovna reputacija biti ugrožena i da će neko pokušati da vas osramoti.

Sanjati kako pravite kajganu. Ukoliko ste sanjali kako pravite kajganu, to je znak da vas u predstojećem perodu očekuje neka nevolja ili gubitak.

Sanjati kako jedete kajganu. San u kojem ste jeli kajganu ukazuje na to da ćete u skorije vreme upoznati dosta novih osoba, ali vodite računa pre nego što se sprijateljite sa njima.

drugi upravo čitaju