Sanovnik čarape – Šta znači sanjati čarape?

Prema tumačenju snova sanjati čarape ima pozitivnu simboliku.

Sanjati čarape nije nimalo retka pojava, pa bi zato bilo dobro da ove snove protumačite.

Možda niste znali ali snovi o čarapama mogu da imaju različitu simboliku i da ukazuju na mnogo toga što vas očekuje u budućnosti.

Ipak, tačna simbolika vašeg sna o čarapama će zavisiti od toga da li ste sanjali lepe i čiste ili pocepane i prljave čarape, da li su čarape u vašem snu bile crvene boje ili šarene itd.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati čarape?

Sanjati lepe i čiste čarape

Ako ste sanjali lepe i čiste čarape, taj san predstavlja dobar znak. U budućem periodu vas očekuje puno uspeha u svemu što započnete, tako da je pravo vreme za nove poslovne poduhvate ali i ljubavne veze.

Sve će vam ići od ruke i imaćete jako puno sreće na gotovo svim životnim poljima, tako da ne treba da brinete za svoju budućnost.

sanjati čarape
Sanjati čarape ima pozitivnu simboliku

Sanjati pocepane i prljave čarape

Ukoliko se desi da sanjate pocepane ili prljave čarape, taj san znači da ćete se uskoro naći u jako neprijatnoj situaciji i da će vam biti teško da iz nje izađete.

Moguće je da će neko od ljudi kojima ste verovali pokušati da vas osramoti i obruka pred drugim ljudima.

Sanjati šarene čarape

Ako ste sanjali šarene čarape, taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje dosta uspeha i sreće u periodu koji je pred vama. Moguće je i da ćete uskoro čuti neke lepe vesti koje imaju veze direktno sa vama ili sa nekom osobom koja vam je draga.

Sve u svemu, bićete jako lepo raspoloženi i srećni u budućem periodu.

sanjati čarape
Šta znači sanjati čarape koje su šarene?

Sanjati crvene čarape

Ako ste sanjali crvene čarape, onda taj san opet predstavlja dobar znak. U narednom periodu vas očekuje mnogo radosnih trenutaka kada će vam sve ići od ruke. Bićete dobro raspoloženi i srećni zbog svega što će vam se desiti u skorije vreme.

Sanjati crne čarape 

Crne čarape u snu imaju lošu simboliku i predstavljaju predznak za neku nesreću koja vas može zadesiti u budućem periodu. Osim toga, moguće je da čujete neku lošu vest koja ima veze sa nekom vama dragom osobom.

U narednom periodu bićete prilično tužni i sve će vam teško padati.

Sanjati rasparne čarape

Ako sanjate rasparne čarape, taj san znači da bi trebalo malo više računa da vodite o svom novcu i da se ne rasipate okolo, jer uskoro biste mogli ostati bez ičega.

Potrudite se da novac trošite na one stvari koje su vam zaista potrebne, jer u suprotnom biste mogli zapasti u veliku finansijsku krizu.

sanjati čarape
Sanovnik čarape – Šta znači sanjati čarape?

Sanjati vunene čarape

Ukoliko ste sanjali vunene čarape, taj san predstavlja dobar znak i ukazuje na to da možete očekivati neki veći novčani dobitak u skorije vreme.

Moguće je da ćete imati veću zaradu na poslu i da ćete zbog velikog rada i truda dobiti povišicu. Takođe, ako budete igrali neku od igara na sreću, moguće je da ćete osvojiti nagradu.

Sanjati da pletete čarape

Ako ste u snu videli sebe kako pletete čarape, taj san vas upozorava da budete malo obazriviji u budućem periodu jer je moguće da vam se neko predstavlja kao prijatelj a jedva čeka da vam učini nešto loše.

Najbolje bi bilo da na vreme razotkrijete tu osobu i da se od nje udaljite.

Sanjati majmuna ima vrlo sličnu simboliku i ukazuje na lažne prijatelje. 

Sanjati da kupujete čarape

Ukoliko sanjate kako kupujete čarape, onda je to opet loš znak. Vas i vašu porodicu u budućem periodu očekuju novčani problemi tako da ćete biti primorani da uvedete mere štednje.

Sanjati da ste izgubili čarape

Ukoliko sanjate kako ste izgubili čarape, taj san opet nagoveštava nemaštinu i bedu koje vas očekuju u predstojećem periodu. Moraćete malo da počnete da štedite i da čuvate novac.

Preporuka

drugi upravo čitaju