back to top

Sanovnik tigar – Šta znači sanjati tigra?

Tigar u snu

Sanjati tigra – Ovo najčešće nema dobro značenje i simboliše neke teškoće.

Ako ste ga sanjali, verovatno san najavljuje da ćete se uskoro susresti sa nekim teškoćama ili preprekama.

U snu, tigar može označavati i vaš posao ili karijeru ili vašeg šefa.

Moguće je da san znači da ćete naići na prepreke do uspeha, pa vas san podseća da morate vredno da radite, ali i da pazite na svoje zdravlje.

Sanovnik zet – Šta znači sanjati zeta?

Tigar u snu može označavati neke aspekte vaše ličnosti koji su vrlo jaki. Može se odnositi na neke situacije ili ljude koji imaju kontrolu nad vama. Tigar može biti i simbol nekog vašeg straha, sa kojim ne možete da se suočite. Možda je san odraz neke vaše velike zablude, koja ima veliki uticaj na vaš život.

Tigar može predstavljati i vaš ogroman autoritet. Možda osećate da niko ne sme da vam se suprotstavi.

Sanjati tigra
Sanovnik tigar – Šta znači sanjati tigra?

U negativnom smislu, tigar može predstavljati neki vaš strah ili bežanje od problema koji možda ne postoje. Možda se plašite neproverenih glasina ili možda verujete da su neprijatelji jači od vas. Moguće je da ste nekritički prihvatili neku ozbiljnu vest koju ste čuli. Možda smatrate da je neki problem suviše opasan, da biste se suočavali sa njim i pokušavali da ga rešite. Možda je san posledica nekog vašeg naivnog straha.

Takav san može da ukazuje i da ste vi ti koji iskorištavate glasine, tuđe neiskustvo ili zablude koje neko ima o vama.

Sanjati tigra – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Napad tigra Ako vas je u snu napao tigar, takav san najverovatnije nema dobro značenje. Moguće je da označava da ste okruženi negativnošću i da vam predstoje neka loša događanja koja će vas oneraspoložiti.

Ako ste uspeli da se odbranite od tigra, san može da znači da ćete sa lakoćom prevazići te probleme koji vam se mogu naći na putu.

Tigar riče – Ako ste u snu susreli tigra koji riče, san možda označava neke obaveze koje morate da ispunite da bi napredovali.

Osmrtnica – Šta je i zašto je važna?

Sanjati da tigar riče na vas. Za muškarca koji je sanjao da tigar riče na njega, san možda označava nevolje na putu do uspeha. Za žene, takav san verovatno ukazuje da bi trebale da povedu računa o zdravlju svoje porodice, i može nagovestiti bolest deteta.

Tigar u kavezu – Tigar u kavezu u vašem snu, može simbolično predstavljati uspeh nad vašim konkurentima. San je verovatno znak da imate sposobnost da se uspešno izborite sa svim preprekama i ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati da ste gledali u tigra. Ako ste u snu gledali tigra pravo u lice, ovakav san mogao bi biti neko upozorenje. Možda će vaši protivnici preduzeti neke radnje da se umešaju u vaše planove, što će vam umanjiti prednost u nekoj situaciji.

Sanjati tigra
Sanovnik tigar – Šta znači sanjati tigra?

San može biti i znak da ćete se naći u nekoj vrsti pregovora i postizanja kompromisa sa osobama koje su višeg ranga od vas. To mogu biti vaši nadređeni na poslu ili vaš šef ili direktor.

Sanjati agresivnog tigra. Ako ste u snu prkosili tigru, takav san može biti upozorenje da će vam prigovoriti vaš nadređeni. Moguće je i da ćete biti kažnjeni od strane nekog koga ste uvredili.

Maziti tigra – Ukoliko ste u snu mazili tigra, takav san može da odražava vašu prirodu koja voli da ugađa ljudima. Možda povlađujete svojim nadređenima. To vaše ponašanje odnosi se samo na ljude koji su na neki način iznad vas ili su poznati ili se po nečemu ističu od ostalih.

Sanjati tigrovu kožu. San u kome ste videli tigrovu kožu, može da označava da ćete uskoro doživeti zadovoljstvo, verovatno ljubavne i strastvene prirode.

Sanovnik vojska, vojnik – Šta znači sanjati vojsku ili vojnika?

Sanjati tigra koji beži od vas. Ako je tigar bežao od vas u snu, takav san može da označava da ćete uspeti da se izborite sa svojim protivnicima i zadržite svoje pozicije na duži period vremena.

Sanjati tigra koji se odmara. Tigar koji se odmarao u vašem snu, može da označava mirni period koji dolazi u vaš život. Verovatno ćete uživati u miru i stablinosti na poslu, ali i u kući.

Sanjati da lovite tigra. Ako ste u snu lovili tigra, takav san može najavljivati privlačnu poslovnu ponudu koju ćete uskoro dobiti. To se može desiti iznenada i neće zahtevati nikakav trud sa vaše strane, a za to možete dobiti divljenje svoje okoline.

Sanjati razjarenog tigra. San u kome ste došli u kontakt sa razljućenim tigrom, verovatno označava neke nepredviđene sukobe. Može da znači i napad od strane nekih ljudi za koje nikad ne biste očekivali da se tako ponašaju prema vama.

Sanjati da ubijate tigra. Ako ste u snu ubili tigra koji se spremao da vas napadne, takav san se može smatrati dobrim znakom. Možda ukazuje da ćete se uskoro obogatiti i postati uticajni i to, kao rezultat nekih srećnih događanja koja će se uskoro dogoditi.

Sanjati tigra
Sanovnik tigar – Šta znači sanjati tigra?

Sanjati prijateljskog tigra. Ovakav san može označavati nastupanje neke situacije, koja će poništiti sve vaše strahove ili probleme.

San može da predstavlja i moć koju vi imate nad drugima.

Sanjati tigra u planini ili šumi. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da ćete se po nečemu istaći.

Ako ste sanjali ovaj san dok ste na putu, on može najavljivati opasnost koju ćete susresti na putu.

Sanjati da vas je jurio ili napao tigar. Ako ste sanjali ovakav san, on možda označava vaš podsvesni strah od napada, ili možda strah da će neka situacija imati loš ishod.

Sanjati da se suprotstavljate tigru. Ako ste se u svom snu uzvratili napad tigru, pa ga čak pritom i ubili, takav  san možda ukazuje na vaš veliki potencijal, kao i da ćete sa lakoćom prevazići teškoće na putu do uspeha, u školi, poslu i sl.

Sanjati tigra koji se udaljava od vas. Ako ste u snu videli tigra koji beži, taj san ukazuje da ćete možda uspeti da ubedite neke osobe koje sumnjaju u vaš rad da vas unaprede na vrlo visoku poziciju.

Sanjati tigra koji trči ka vama. Ovakav san nije dobar znak, i verovatno najavljuje neke velike nevolje.

Sanjati tigra
Sanovnik tigar – Šta znači sanjati tigra?

Sanjati tigra koji trči ka nekoj životinji. Ovakav san može biti odraz vašeg straha i zabrinutosti za nekog prijatelja.

Sanjati tigra koji trči ka nekome. Ako ste sanjali ovakav san, trebalo bi da budete oprezni, jer san možda najavljuje da ćete doživeti neku nesreću, iz koje ćete se izvući.

Sanjati da se borite sa tigrom. San u kome ste se borili sa tigrom je verovatno dobar znak i ukazuje da ste dovoljno hrabri da se suočite sa teškoćama. Takođe, san ukazuje da će vam neko možda pomoći u tome.

Sanjati da se neko drugi bori sa tigrom. Ovakav san verovatno označava vašu toplu prirodu i spremnost da pomognete svakome u nevolji.

Sanjati da ste uhvatili tigra. Ovaj san nije dobar znak i može najavljivati izdaju prijatelja.

Sanjati tigra koji je provalio u vašu kuću. San u kome se tigar našao u vašoj kući najčešće je vrlo dobar znak i može vam najaviti značajno unapređenje.

drugi upravo čitaju