back to top

Sanovnik rodjendan – Šta znači sanjati rodjendan?

Šta znači sanjati rodjendan? Sanovnik otkriva detaljno tumačenje sna!

Ukoliko ste nedavno slavili svoj rođendan ili ako ste išli na rođendan na kojem ste se lepo proveli, onda je vrlo moguće da ćete sanjati rođendan. U tom slučaju vaš san o rođendanu verovatno nema simboliku, pa ga ne morate ni tumačiti.

Međutim, nekada rođendan u snovima može da ima različita značenja i da ukazuje na ono što vas očekuje u bliskoj budućnosti. Simbolika sna će se razlikovati zavisno od toga da li sanjate kako slavite svoj rođendan, da li ste ga slavili sami ili sa drugim ljudima, da li ste sanjali da neka druga osoba slavi rođendan, da li ste možda u snu videli rođendansku tortu ili rođendanski poklon itd.

U nastavku pogledajte koji su to snovi o rođendanu i kako se oni tumače.

sanjati rodjendan
Sanovnik rodjendan – Šta znači sanjati rodjendan?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati rodjendan?

Slaviti rođendan – Ako sanjate kako slavite rođendan, onda je to dobar znak. Vas u budućem periodu očekuje dosta lepih momenata. Vaše zdravlje će biti izuzetno dobro, na poslu ćete imati uspeha i sve će vam ići od ruke. Ako ste videli da je na vašem rođendanu puno ljudi, onda taj san simboliše dugovečnost i dobro zdravlje.

Postoje i drugačija tumačenja sna u kojem ste slavili svoj rođendan. Naime, ovaj san znači da ste prihvatili sebe kao ličnost i da ste konačno počeli da verujete u sebe i u svoje kvalitete. Ovaj san znači i da sazrevate i da počinjete ozbiljnije da razmišljate o životu, a nekada može značiti i da se plašite starenja.

Sanjati kako neka druga osoba slavi rođendan. Ukoliko sanjate kako neka druga osoba slavi rođendan, onda značenje tog sna zavisi od toga da li je rođendan slavila neka osoba koju poznajete u realnom životu ili neka vama nepoznata osoba. Ukoliko ste sanjali kako rođendan slavi osoba koju poznajete u realnom životu, onda je to znak da je pred vama jako mnogo lepih dešavanja. Verovatno će ta osoba koju ste sanjali delom biti zaslužna za vaše dobro raspoloženje.

Međutim, simbolika sna se menja ako ste sanjali da rođendan slavi neka osoba koju ne poznajete na javi. Ukoliko sanjate kako neka vama nepoznata osoba slavi rođendan, onda je to znak da se vi verovatno osećate jako usamljeno na javi i da biste voleli da se sprijateljite sa nekim. Moguće je da oko sebe imate osobe za koje smatrate da vam nisu pravi prijatelji.

Sanjati kako plačete za svoj rođendan. Ako sanjate kako plačete za svoj rođendan, onda je to znak da se vi plašite da budete odbačeni. Smatrate da vas ljudi u vašem okruženju odbacuju i da ne pripadate tu. Mislite da nemate njihovu podršku i da vas niko ne razume.

Međutim, ako ste sanjali da na svoj rođendan plačete zbog neke osobe, onda je to znak da vam ta osoba fali u stvarnom životu i da puno mislite na nju.

Sanjati kako su drugi zaboravili da vam čestitaju rođendan. Ukoliko sanjate kako su drugi zaboravili da vam čestitaju rođendan, onda je to znak da osećate kao da vas niko ne ceni i da ne priznaje vaš rad. Vi zapravo čeznete za tim da budete pohvaljeni i da vam neko oda priznanje za sav vaš rad i trud.

sanjati rodjendan
Sanjati rodjendan

Sanjati kako sami slavite svoj rođendan. Ukoliko sanjate kako sami slavite svoj rođendan, onda je to znak da je pred vama period velike tuge i patnje, jer se zbog nečega osećate jako usamljeno.

Sanjati da vas neko nije pozvao na rođendan. Ako sanjate kako vas neko nije pozvao na rođendan, a to ste očekivali, onda je to znak da se osećate odbačeno od strane neke drage osobe.

Sanjati da dobijate poklon za rođendan. Ukoliko ste sanjali kako dobijate poklon za rođendan, onda je to znak da vas očekuje veliki uspeh u budućnosti.

Sanjati kako nekome dajete poklon. Ako ste sanjali kako nekome dajete poklon, onda je to znak velikog poštovanja koje imate prema toj osobi na javi.

sanjati rodjendan

Sanjati rođendansku tortu. Ukoliko ste sanjali rođendansku tortu, simbolika tog sna zavisi od toga da li je torta u vašem snu bila ukusna ili ne. Ako sanjate da je torta ukusna, onda je to znak da imate prave i iskrene prijatelje oko sebe. Kada vam to bude najpotrebnije, vi se možete na njih osloniti i oni će vam pružiti svoju podršku i pomoć. Osim toga, ovaj san može da znači da vas očekuje neka nagrada, odnosno da ćete dobiti priznanje za svoj uspeh i trud. San o lepoj rođendanskoj torti može značiti i to da ste vi svesni svojih kvaliteta i da ste jako sigurni u sebe.

Sa druge strane, ako ste sanjali tortu koja je ružna, onda to znači da vas očekuju neka loša dešavanja. Period koji je pred vama neće biti nimalo lak, ali morate se truditi da ostanete pozitivni. Najverovatnije ćete imati poteškoća na poslovnom planu, ali i odnosi koje imate sa drugim ljudima će biti izuzetno loši.

drugi upravo čitaju