SanovnikSanovnik lešnik – šta znači sanjati lešnik?

Sanovnik lešnik – šta znači sanjati lešnik?

Lešnik u snu

Sanjati lešnike nije neobične ukoliko ste ih nedavno jeli ili brali. U tom slučaju vaš san o lešnicima verovatno nema nikakvu simboliku i ne morate ga tumačiti. Međutim, nekada snovi o lešniku mogu da imaju određenu simboliku. Da biste otkrili tu simboliku, važno je da se prisetite situacije u kojoj ste sanjali lešnik i da detaljno analizirate tu situaciju. Imajte na umu da je svaki detalj podjednako važan ako želite svoj san o lešniku pravilno da protumačite.

U nastavku ovog teksta možete videti neke od snova o lešniku. Pokazaćemo vam razne situacije u kojima možete sanjati lešnik i reći ćemo vam kako se ti snovi tumače. Njihovo značenje će zavisiti od toga da li ste sanjali kako jedete lešnik, kako berete lešnik, kako ga prodajete, kako vidite drvo lešnika itd.

sanjati lešnik
Sanovnik lešnik – šta znači sanjati lešnik?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati lešnik?

Videti lešnik – Većina tumačenja kaže da videti lešnik u snu simbolizuje srećne trenutke koji vas očekuju u porodici.

Tražiti lešnike – Ukoliko ste sanjali kako tražite lešnike, taj san znači da ćete se uskoro posvađati sa svojim komšijama. Najverovatnije to neće biti ništa ozbiljno, ali ipak vaši odnosi neće biti dobri kao pre.

Brati lešnike – Ukoliko ste brali lešnik u snu, onda je to dobar znak. U budućem periodu ćete konačno naći vremena za sebe i malo ćete se opustiti. Verovatno ćete pronaći neku razonodu ili hobi koji će vam pomoći da se odmorite od svakodnevnih obaveza i briga.

Jesti lešnike – Ukoliko ste sanjali kako jedete lešnik, onda je to znak da ćete se u skorije vreme posvađati sa svojim ljubavnim partnerom. Zapravo, vas dvoje se verovatno često svađate jer ste oboje jako impulsivni i temperamentni. Uglavnom su to svađe oko nekih sitnica, tako da uvek dolazi do pomirenja, koje vašu vezu uvek učini još jačom.

sanjati lešnik
Sanovnik lešnik – šta znači sanjati lešnik?

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste jeli lešnik simboliše vaše visoko samopouzdanje. Naime, vi imate jako visoko mišljenje o sebi i vodite računa o svom izgledu. Jako vam je važno kakav utisak ostavljate na okolinu. Imate jako čvrste stavove i mišljenja i nikome ne dozvoljavate da vas koristi i da vas ponižava.

Ukoliko se desi da neka mlada osoba sanja lešnike, onda je to znak da je u predstojećem periodu očekuje dosta druženja i prijatnih momenata sa dragim ljudima.

Tucati lešnike – Ako sanjate kako tucate lešnike, taj san ima pozitivnu simboliku. Ovaj san znači da ćete uspeti da rešite sve probleme koji vas muče i da ćete konačno biti mirni. U predstojećem periodu ćete uspeti da se oslobodite velikog tereta koji vas je mučio i koji vam je zadavao brige.

Prodavati lešnike – Ukoliko ste sanjali kako prodajete lešnike, onda je to znak da će vas neka draga osoba iznenaditi poklonom i da ćete se tome jako obradovati. Najverovatnije će to biti nešto što ste jako dugo želeli, ali nije vam ni na kraj pameti bilo da će vam to pokloniti neko.

Sanjati drvo lešnika puno plodova. Ako sanjate drvo lešnika koje je puno plodova, to je dobar znak. Na poslovnom planu ćete imati dosta uspeha i vaša karijera će znatno napredovati. Sa kolegama ćete imati odlične odnose, a vaš nadređeni će vas stalno hvaliti ali i nagraditi za marljiv trud i rad.

Sanjati lešnik
Sanovnik lešnik – šta znači sanjati lešnik?

Sanjati drvo lešnika koje nema plodove. Ukoliko ste sanjali drvo lešnika koje nema plodove, onda je to znak da ćete u predstojećem periodu imati dosta briga i problema. Moguće je da ste se posvađali sa osobom do koje vam je stalo i da vas to sada izjeda iznutra, a ne znate kako da izgladite odnose.

Sanjati da su lešnici truli. Ako sanjate trule lešnike, taj san treba da vam bude opomena da ne verujete toliko ljudima jer nisu vam svi iskreni prijatelji. Moguće je da će neko pokušati da vas slaže ili prevari, tako da bi trebalo u budućem periodu da vodite više računa o svom odnosu sa drugim ljudima.

Sanjati kolač od lešnika. San u kojem ste videli kolač od lešnika predstavlja dobar predznak. Naime, ovaj san ukazuje na period sreće i blagostanja koji očekuje vas i vašu porodicu. Sve će vam ići od ruke i nema ničega zbog čega bi trebalo da se plašite ili da brinete.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

drugi upravo čitaju