titan-gel

Titan gel predstavlja gel za povećanje muškog polnog organa i trenutno je najbolja krema za penis koja se pojavila na tržištu. Namenjena je onima koji imaju problema sa potencijom i erekcijom.

Stoga ukoliko ste se ikad zapitali da li postoji gel za povećanje penisa odgovor ćete naći u članku. Kad je u pitanju ova recenzija saznaćete kako kupiti preparata, koji su načini korištenja, gde se može kupiti u Srbiji, BiH i Hrvatskoj i još dosta toga.

Sadžaj

Zašto se ljudi opredeljuju za Titan Gel?

Svi znamo koliko je muškarcima za samopouzdanje bitan njihov polni organ. Mnogi nisu zadovoljni svojom veličinom, pa pokušavaju naći načine kako bi ga učinili većim.

Operativni zahvati povećanja penisa su izuzetno skupi, a što je još gore, mogu izazvati trajno negativne posledice. Oporavak od operacije je dug i zahteva izbegavanje seksualnog odnosa.

Upotreba raznih pomagala kao što su pumpe ili prstenovi može samo privremeno da deluje na povećanje penisa. Vrlo brzo se stvari vrate u prvobitno stanje.

Jedan od prirodnih načina povećanja penisa jesu i vežbe. Prema nekim iskustvima, povećanje penisa je moguće uz razne vežbe, ali to zahteva disciplinu kao i vreme. Meseci pa i godine su nekad potrebne da se vidi neki napredak.

Kako bi izbegli sve gore navedeno, muškarci su odlučili koristiti preparat u vidu gela i kreme koji će im pružiti dužu erekciju i dovesti do osećaja povećanja polnog organa. Naravno, govorimo o Titan gelu. Stoga će ovo biti naš Titan gel review (ili recenzija) te ćemo pokušati da vam ukažemo na prednosti ovog prirodnog preparata.

Ono što se moglo zaključiti iz dosadašnjih iskustava korisnika jeste da je skoro svaki muškarac koji je probao nekad Titan gel za penis izuzetno zadovoljan.

Istraživanja i testiranja koja su rađena su pokazala da je preko 70% ispitanika potvrdilo da su dobili pozitivne rezultate sa Titan gelom. Među ispitanicima je bilo kako onih koji nisu zadovoljni veličinom svoga penisa, tako i onih koji su hteli bolju erekciju.

Ovakve reakcije nisu iznenađujuće, s obzirom da je gel napravljen na prirodnoj bazi i da su stručnjaci uložili dosta vremena i truda kako bi dobili adekvatnu formulu. Putem zvaničnog sajta ovaj gel za potenciju je moguće kupiti u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

U nastavku teksta možete pročitati detaljnije:

 • Šta je Titan gel
 • Titan gel sastav
 • Upotreba Titan gela
 • Titan gel iskustva
 • Titan gel cena i gdje kupiti
 • Titan gel u apotekama
 • Da li je Titan gel prevara
 • Kako naručiti Titan gel
 • Drugi načini povećanja penisa
 • Činjenice o penisu

Uopšteno o Titan gelu

Titan gel preparat za potenciju je odličan proizvod koji vam pomaže pri povećanju vašeg penisa i poboljšanju erektilne funkcije.

Da li veličina vašeg penisa nije dosegla očekivanu dužinu tokom godina ili ste imali neprijatno seksulano iskustvo sa devojkama? Ono što svakako želimo da vam predstavimo jeste Titan Gel – najbolji prirodni preparat za potenciju i povećanje penisa.

Za vrlo kratko vreme Titan gel je postao veoma popularan u Evropi i svetu. Sve veći broj muškaraca se odlučuje za ovaj preparat kako bi povećali svoj penis. Jednostavna upotreba i efikasno dejstvo su glavni razlog zašto je ovaj gel danas jedan od najtraženijih proizvoda među muškom populacijom.

Naruči uz 50% popusta

Naruči iz BiH

Naruči iz Srbije

Imate mali penis? Mnogo je razloga za to

Da li imate mali penis? Razlozi za to su različiti. Naravno dosta toga zavisi i od genetike, ali dobrim delom i način života, ishrana, upotreba alkohola i opijata su razlozi da vaš penis nema adekvatnu dužinu.

Razloga je mnogo, a mi ćemo slikovito navesti samo neke:

najcesci uzroci malog penisa

Ajde da se malo pozabavimo istraživanjima koja su sprovedena među ženskom populacijom. Velika večina ispitanih se izjasnila da je veličina jako bitna. To naravno ne znači da je manja veličina beskorisna. Ali ako bi mogle da biraju onda bi odabrale muškarca koji je obdareniji.

E sad, možda ćete vi naći partnerku koja ne spada u ovu večinu, ali kako god verujemo da bi ste rado bili u ovoj poželjnijoj grupi muškaraca. Jako mali broj njih ima i neku ekstremnu veličinu. Najveći broj je onih prosečnih, a ukoliko se odlučite za Titan gel, onda ćete vremenom postati natprosečni.

Povećanje penisa uz Titan gel je potpuno sigurno i bez ikakve boli. Redovna upotreba će dovesti do povećanja iako to deluje nestvarno. I što je još važnije ne postoji rizik, za razliku od operativnih zahvata, koji mogu biti izuzetno bolni i rizični.

Stoga naručite ovaj gel i učinite da vaš penis bude veći. Pored ovoga naravno postoje i razne vežbe za povećanje penisa o kojima smo pisali.

Titan gel sastav i sastojci

Ono što Titan Gel izdvaja od drugih preparata za potenciju jeste njegov 100% prirodni sastav. Sve ono što se nalazi u njemu je dobijeno iz biljaka, a kombinacija tih sastojaka dovodi do poboljšanja erekcije, i uopšteno do boljeg funkcionisanja organizma.

Nešto detaljnije o sastavu u nastavku.

titan gel sastojci

Epidemium sagittatum – ovaj sastojak je poznat kao snažan afrodizijak posebno u istočnim zemljama. Zahvaljujući njemu povećava se protok krvi u penis, povećava se spužvasto tkivo a vrijeme trajanja erekcije postaje znatno duže.

Ekstrakt guarane – možda nam poznatije kao sastav u nekim energetskim pićima. Konzumiranjem guarane dolazi do manjeg zamora prilikom fizičkih aktivnosti, eliminisanja napetosti i poboljšanja raspoloženja. Jasno je zašto je ovaj sastojak veoma bitan.

Maca koren – zahvaljujući vitaminima, mineralima te masnim kiselinama pomaže optimalnom održavanju funkcije tijela. Vraća energiju, povećava snagu i u velikoj mjeri utičena plodnost.

Tribulus terrestris – u nekim drevnim zemljama ova se biljka smatrala afrodizijakom, a zbog svog sastava znatno doprinosi povećanju hormona i pruža pozitivan uticaj na libido.

Naruči uz 50% popusta

Naruči iz BiH

Naruči iz Srbije

Kako se koristi Titan gel

Zanima vas kako se upotrebljava Titan Gel? Uputstvo za upotrebu ćete svakako dobiti uz pakovanje koje vam bude dostavljeno. Proizvođač je jasno naglasio kako se koristi titan gel, ali evo i koja reč i sa naše strane o tome kako upotrebljavati ovaj čudotvorni preparat.

Titan gel se vrlo lako koristi. Preporuka je da se ovaj preparat za povećanje penisa koristi barem jednom do tri puta dnevno i najmanje dva meseca. Prve rezultate je moguće videti već nakon 14 dana.

Mora zvučati privlačno kad vam neko kaže da ćete za par sedmice dobiti osetno povećanje u dužini i obimu. To je moguće zbog jedinstvene forumule i sastojaka od kojih je napravljen Titan gel.

Preparat možete koristiti i kraći period od dva meseca ako ste zadovoljni postignutim. Ukoliko je situacija suprotna onda slobodno nastavite sa upotrebom gela.

Kako naneti Titan Gel

Ukratko ćemo vam objasniti kad je Titan gel upotreba u pitanju.

Uzmite malo gela na ruke i utrljajte dok se ne pojavi pena. Zatim razmažite gel po čitavom penisu i lagano masirajte nekoliko minuta, od korena prema vrhu dok kože ne upije. Gel ima jako prijatnu strukturu, ne lijepi se i ne ostavlja fleke na vešu i garderobi. Takđe nema ni neprijatnog mirisa.

Ono što je svakako preporučljivo jeste da se istuširate prije nanošenja gela. Dakle, Titan gel upotreba je izuzetno jednostavna.

Takođe Titan gel za erekciju možete nanositi i jedan sat pre seksualnog odnosa i osetićete jedno neverovatno iskustvo. Pored ličnog zadovoljstva, i vaša partnerka će biti pozitivno iznenađena.

Preporuka je da pokušate što duže držati gel, jer ukoliko operete vaš penis brzo nakon nanošenja, Titan gel rezultati neće biti isti. Uprkos činjenici da upotreba ovog gela ima pozitivne efekte, poštujte svoju partnerku pa ukoliko dođe do oralnog seksa nastojte da je vaš mali drugar čist i da nema tragova Titan gela na njemu.

Postoje niz drugih proizvoda slične ili iste namene, ali njihova upotreba nije tako jednostavna. Neki čak i znaju biti neprijatni i bolni. Pomislite samo na pumpice, tegiće ili kojekakve flastere koje morate stavljati na vaš penis?!

Ukoliko se odlučite koristiti Titan gel sigurno neće doživeti neka bolna iskustva. Njegova upotreba je potpuno bezbolna a što je još važnije bezopasna. Ne postoje negativne posledice sa Titan gelom. Potpuno je siguran za upotrebu.

Dosadašnje iskustvo drugih korisnika kaže da je za trajnije rezultate potrebno bar dvije sedmice aktivno koristiti Titan gel.

Zašto koristiti ovaj preparat? Šta dobijam upotrebom Titan Gela?

Prije svega vaš seksulani život će se promeniti na bolje. Povećanjem vašeg polnog organa dobićete na samopouzdanju, i vaša partnerka će biti više nego zadovoljna jer ćete joj pružiti neverovatno iskustvo.

Zahvaljujući Titan gelu vaša erekcija će trajati duže i neće prebrzo doći do ejakulacije. Prosečan seks traje nešto kraće od 3 mintute, tvrde naučna istraživanja. Korištenjem ovo preparata vi ćete biti daleko od tog proseka.

Upotrebom Titan gela dobijate višestruko, a mi ćemo navesti samo neke prednosti kad je u pitanju upotreba ovog lubrikanta.

 • Povećanje obima i povećanje dužine penisa
 • Poboljšanje erektilne funkcije
 • Više osjećaja za vrijeme snošaja
 • Duži i moćniji orgazmi
 • Kraće vrijeme obnove energije
 • Bolje raspoloženje
TitanGel – Gel Za Povećanje Penisa (2020)

Titan gel iskustva

Kad smo se upoznali sa sastavom i načinom primene ovog gela, hajde da vidimo šta drugi korisnici kažu o njemu.

U svijetu marketinga i prodaje, svi proizvođači će hvaliti svoj proizvod. To je sasvim normalno ako žele da prodaju. Tako i proizvođač Titan gel hvali svoj proizvod, ali ono što je važnije jesu mišljenja i komentari samih korisnika. S obzirom da je ovaj gel za potenciju godinama na svetskom tržištu onda je opravdano da ga sam proizvođač hvali, jer njegovo dejstvo ima učinka.

Da je preparat prevara ili laž ne bi toliko dugo opstavo na tržištu. Naravno ovo se prvenstveno odnosti na Titan gel original, a ne na loše kopije.

Titan gel iskustva korisnika su uglavnom pozitivna. Ako se oko nečega mogu naći mišljenja i saveti na netu, onda je to Titan gel. Neki drugi preparati su možda manje zastupljeni, ali kad su u pitanju recenzije, saveti, te komentari onda tu Titan gel prednjači.

Na osnovu iskustava korisnika i sam proizvođač sebi da je za pravo da hvali ovaj preparat. U nastavku tekstu ćemo navesti iskustva onih koji su nam se javili i podelili sa nama njihov susret sa titan gelom.

Titan gel forum, saveti, mišljenja, preporuke

Veliki broj svetskih foruma ima teme o ovom gelu za potenciju, pa ako vam jezik nije problem možete i tamo pogledati. Svoje korisnike ovaj gel ima u preko 70 zemalja širom sveta, pa je tako zastupljen i na Balkanu. To sve govori da su ljudi zadovoljni njegovim učinkom i da imaju samo pozitivna iskustva.

Kad je u pitanju ovo podneblje, ovaj gel za povećanje penisa je moguće naručiti iz Srbije, BiH i Hrvatske.

Prema tome, nađite i pročitajte komentare i iskustva na forumima, pa se sami uverite da je Titan gel zaista delotvorna krema koja će vam pomoći da povećate vaš polni organ. Tu su mnoge titan slike, kao i youtube videi gde ljudi kroz praktičan prikaz objašnjavaju kako upotrebljavati ovaj preparat za potenciju.

Retko ćete neći Titan gel loša iskustva, mada je i to moguće. Neko možda očekuje izuzetno velike promene, pa je onda razočaran :).

Objektivno, nemojte očekivati preko noći velike promene. Oni koji su hteli valjane rezultate su koristili preparat nekoliko sedmica, što je i preporuka proizvođača. Stoga budite istrajni i verujemo da ćete imati samo reći hvale, kao uostalom i drugi Titan gel korisnici koji su podelili sa nama svoja iskustva.

Pročitajte iskustva korisnika Titan Gela

Prenostimo u celosti neke komentare muškaraca koji su koristili ili još uvek koriste titan gel.

Koristio sam titan gel nekoliko mjeseci i mogu reći da je ispunio moja očekivanja. Razlog da ga probam nije bio zbog veličine penisa, jer mislim da sam tu solidan prosek (nije da se hvalim). Pročitao sam da je dobar za erekciju pa sam htio da testiram i moram priznati da sam ostao iznenađen. Erekcija traje mnogo duže nego prije upotrebe, a i sam seksualni čin je produžen.

Dragan, Kragujevac

Kad sam pročitao da je Titan gel najbolji gel za povećanje penisa, odmah sam naručio. Možda sam očekivao rezultate preko noći, pa i odatle moje razočarenje. Da budem iskren koristim ga neke dvije sedmice, pa je možda još rano. Definitivno se upotreba Titan gela odrazila na erekciju, a na veličinu ću još malo da sačekam. Nije problem i da kupim čitav paket ako će mi polni organ biti veći.

Mario, Beograd

Kao neko ko već zalazi u ozbiljne godine sasvim je prirodno da se počinju javljati problemi na polju prostate, erekcije i sličnog. Uprkos tome što se trudim voditi zdrav život, bez poroka i uz redovne fizičke aktivnosti, ipak protiv biološkog sata se ne može. Kao obrazovan čovek, uvek volim dobro ispitati valjanost informacija. Nakon malog istraživanja odlučio sam naručiti Titan gel original i jako sam zadovoljan. Da se razumemo, nije bilo nekog velikog rasta u obimu i dužini, ali kad je u pitanju erekcija nadmašio je moja očekivanja. Zadovoljna je i moja partnerka, tako da imam samo reći hvale za ovaj preparat.

Siniša, Beočin Srbija

Možda je malo neobično da žena iznese svoje mišljenje po ovom pitanju, ali hajde da i ja podijelim svoje iskustvo. S obzirom da suprug i ja nismo više u dvadesetim, stvari nisu kao prije. Stoga sam ja odlučila malo istraživati i kad sam saznala za Titan gel predložila sam mu da probamo. Pošto je on malo konzervativan, nakon kraćeg ubjeđivanja smo našli zajednički jezik. Na kraju je mene okrivio zašto se nisam malo prije angažovala kako bih našla nešto što će poboljšati naš seksualni život 🙂

Jasna, Zavidovići BiH

Normalno je da u mojim godinama svašta tražimo po internetu. Posećivanjem sajtova za odrasle sam vidio reklamu za Titan gel i naručio isti. Nemam stalnu devojku, ali pripadnice lepšeg pola sa kojima sam bio kažu da ono što su doživele sa mnom nije za zanemariti. U ranim dvadesetim nemam problema sa erekcijom, al sam htio probati nešto novo da vidim rezultate. Bravo za proizvođača Titan gela.

Nikola 21, Šid

Ako se pitate koju to Titan gel loša iskustva reći ću vam ja. Sedam dana svakodnevno sam nanosio gel na penis i nikakvih vidljivih rezultata nije bilo kad je povećanje u pitanju. Tokom odnosa sam osjetio neka poboljšanja, ali veličina se nije promijenila. Možda sam trebao nastaviti koristiti, ali za jednog studenta Titan gel cijena mi ne dozvoljava kupovinu više pakovanja. Srećno onima koji probaju.

Neno, Mostar Bosna i Hercegovina

Titan gel cena – Kako i gde kupiti  Srbija, Hrvatska, BiH

Verovatno se prvo, ko i svi, zapitate koja je Titan gel cena. Za muškarce koji vode brigu o sebi, i koji hoće da ostave pozitivan utisak kod ženskog pola, cena titan gela je poprilično niska i korektna. Ako na to dodamo i promocije od strane proizvođača, onda preparat zaista možete dobiti po izuzetno niskoj ceni.

A gdje kupiti gel za potenciju. Titan gel, kao prirodni preparat za povećanje penisa je moguće kupiti, odnosno naručiti jedino putem zvaničnog veb sajta. Ne postoji u slobodnoj prodaji, a dostava na vašu adresu je u roku nekoliko dana.

Ako vas zanima koja je to titan gel cena, ona je uglavnom isti na tržištu, bez obzira iz koje ste zemlje. Stoga ako negde vidite ovaj gel po izuzetno niskoj ili visokoj ceni znajte da to nije originalni proizvod.

Cena je uglavnom jedinstvena kad je u pitanju originalno pakovanje. Stoga ćemo navesti cene titan gela u zemljama okruženja. Obzirom da je dostupan popust od 50% te cene ćemo i navesti:

Titan gel cena Srbija – 2211 RSD plus PDV i dostava

Titan gel BiH cijena– 42 km plus dostava

Titan gel cijena Hrvatska – 180 HRK plus PDV

Kupovina Titan Gela u apotekama

Da li se može kupiti titan gel u apotekama? Nećete ga naći u apotekama, a ni drugim šopovima. Takođe ako naiđete online da neko prodaje gel i da vam nudi po nekoj mizernoj ceni, znajte da je prevara. Verovatno je nalepio originalni logo, a pitanje je šta je u kutiji.

Stoga budite obazrivi kad odlučite kupit ovaj preparat za poteniciju. Posetite zvanični sajt, ostavite svoje podatke i bićete kontaktirani kroz par dana. Nakon dogova sledi dostava na vašu adresu.

Dakle Titan gel ne možete kupiti u apotekama, ukoliko nađete onda je to loša kopija, nema ga na e-commerce sajtovima, na kojekakvim stranicama na socijalnim mrežama i slično.

Naša preporuka jeste da se držite zvaničnog sajta. Preparat je moguće naručiti i putem online šopova kao što su Amazon i slični. S obzirom da se radi o proizvodu koji ima veze sa vašim zdravljem nastojte da kupujete isključivo original iz proverenih izvora.

Kupovina  je dostupna jedino putem zvaničnog Titan gel sajta.

Neželjena dejstva – da li je Titan gel prevara

Da li titan gel zaista deluje? Prije svega da se osvrnemo na to koliko je titan gel pouzdan i delotvoran. Ovaj gel je potpuno legalan. Da bi bio pušten na tržište morao je proći niz procedura i testiranja. Da li je sa te strane prevara, nije.

Neko će reći da je prevara jer nije dao rezultate. Tu opet dolazimo do pitanja da li je ta osoba na pravi način i dovoljno dugo koristila Titan gel. Kakva su njena očekivanja bila? Uz Titan gel je moguće povećati penis, ali morate biti strpljivi i disciplinovani.

Naša preporuka jeste da probate sa jednim pakovanjem, pa ako ne budete zadovoljni, odustanite od upotrebe. Ali mislimo da se to neće desiti.

Neželjena dejstva u zdravstvenom smislu do sada nisu prijavljena. Dakle kao potpuno prirodan preparat Titan gel ne dovodi do nuspojava niti negativno utiče na vaš organizam. Potpuno je siguran za upotrebu, a jedino nezadovoljstvo može biti sa vaše strane.

Medicina se razvija, pa je danas i hirurški moguće povećanje penisa, ali mislimo da je pridoni način, uz upotrebu prirodnih preparata ipak bolji.

titan gel iskustva

Kome je namenjen Titan gel

Do sada je valjda jasno da je titan gel namenjen muškarcima, ali se postavlja pitanje da li svi muškarci mogu da ga koriste i da li su isti rezultati bez obzira na razlike.

Kad kažemo razlike tu prvenstveno mislimo na godine. Prema dosadašnjim iskustvima Titan gel daje najbolje rezultate kod muškaraca koji imaju između 18 i 35 godina. To je negde i logično.

Ali to ne treba a vas obeshrabri, niti to znači da vi nećete imati pozitivne rezultate. Ovo je samo statistički podatak. Ukoliko imate više godina od gore navedenih brojki možda ćete samo morati duži vremenski period koristiti preparat, ali rezultati će doći.

Privatnost prilikom narudžbe Titan gela

Svesni smo da živimo u još uvijek konzervativnom društvu, pa bi saznanje drugih za vašu kupovinu izazvalo različite komentare. Zato je garancija prilikom kupovine Titan gela zagarantovana.

Na kupovinu prezervativa kod nas se još uvijek gleda kao na nešto neprimereno. Zamislite da se nađete u apoteci, pa želite da kupite preparat poput ovog, a iza vas red drugih kupaca. Sigurno bi se ste čuli razne komentare.

Stoga je prednost Titan gela, pored naravno njegovog učinkovitog dejstva, i ta što ga jednostavno naručite putem zvaničnog web sajta. U kratkom vremenskom periodu će biti isporučen na vašu adresu, uz potpunu diskreciju.

Dakle nema čudnih pogleda, neprijatnih komentara i slično. Ne moramo napominjati da vaši lični podaci prilikom naručivanja kod nas, ostaju u strogoj tajnosti.

Proizvod se isporučuje potpuno zapakovan i niko neće moći da vidi šta je u njemu, tako da ne morate da brinete po tom pitanju. Proizvođač je mislio na sve da kupci budu zadovoljni.

Naručite sada Titan gel i povećajte svoj libido.

Zaključak – dodatne informacije

Nakon ove recenzije o Titan gelu, navešćemo još neke činjenice kad je muški polni organ u pitanju.

Zbog društvenih pritisaka koji se postavljaju na muškarce, mnogi osećaju da njihova veličina penisa utiče na njihovo samopouzdanje u spavaćoj sobi i van nje. Zbog toga su mnoge kompanije napravile dodatke za povećanje penisa, koje su dizajnirane za borbu protiv ovog problema. Jedan od takvih je i ovaj gel za potenciju o kome vam pišemo.

Nekoliko koristi od uzimanja suplemenata za poboljšanje muškosti su:

 • Zbog povećanog protoka krvi, vi ćete imati vizuelno veće erekcije
 • Ogroman skok u libidu
 • Brže i stalnije povećanje veličine penisa, ako se koristi sa produžavačima i vežbama

Iako ovi dodaci mogu dati kratkoročne rezultate, oni obično nisu povezani sa stalnim povećanjima kada se ne kombinuju sa rutinom vuče ili ručnim vežbama.

Ako uzimate ove dodatke za proširenje jednostavno da biste stekli nekoliko centimetara sa minimalnim radom, onda ćete biti razočarani. Ako planirate da ih uzmete uz fizičke vežbe, onda biste trebali dobiti pozitivne prednosti koje tražite. Tu će vam Titan gel pomoći.

Kako preparati za potenciju mogu pomoći?

Dodaci za proširenje penisa, nakon ulaska u krvotok, pomoći će vam da dođe od većeg protoka krvi u penisu. Takođe bi trebalo povećati sposobnost vašeg tela za proizvodnju testosterona, što ne samo da će vam pružiti veliki podsticaj u libidu, već će vam pomoći da održite čvrste i duže trajne erekcije.

Penilni produžni uređaji i vežbe su dobro poznati dokazani način za povećanje penisa. Iako je proces siguran, postizanje brze dobiti je teško. Bez obzira da li koristite ekstender, vežbe ili oboje, obično ćete morati da čekate nekoliko meseci pre nego što primetite bilo kakav značajan porast veličine.

Da li je moguće produžiti polni organ?

Definitivno je moguće da prosečan čovek dobije par stalnih centimetara.

Međutim, mnogi muškarci nemaju posvećenost i strpljenje da prate strog režim. Zapravo, često je za muškarce da se odreknu u roku od nekoliko nedelja, jer smatraju neuspelim zbog nedostatka rezultata. Povećanje penisa svakako nije lak i jednostavan proces, stoga budite strpljivi.

Ovdje treba dodati dodatke kao što je Titan Gel, jer bi trebalo značajno povećati rezultate kada se kombinuje sa fizičkom vučom.

Ustvari, neke studije pokazale su da kada koristite male dodatke za poboljšanje sa vučom, možete dobiti šestomesečni rast za samo tri meseca. Kada konstruišete svoj režim za povećanje veličine penisa, trebalo bi da je tretirate kao da pokušavate da uzgajate bilo koji drugi mišić u svom telu, baš kao što bi bio i bodybuilder.

Dodaci za poboljšanje povećavaju protok krvi do penisa i omogućavaju brži proces oporavka. Povećan protok krvi omogućava mnogo više kiseonika i drugih hranljivih sastojaka, kako bi se dobio pristup tkivu koji treba popraviti.

Dodatni protok krvi takođe će ispuniti svoj penis do njegovog punog kapaciteta, što znači da se veličina penisa ne može odmarati. Kako je testosteron odgovoran za sintezu i popravku proteina, povišeni nivoi takođe će promovisati brže popravljanje tkiva.

Na psihološkom nivou, ovi dodaci mogu vam dati ogroman motiv u motivaciji. Ovo je zbog bržih rezultata koje ćete moći da vidite, što će vas učiniti da pratite svoj režim, ne pitajući se da li vredi truda.

Titan gel je vjerovatno najbolji preparat za potenciju koji se trenutno nalazi na tržištu. Govorimo dakle o cijelom svijetu, ne samo o ovom podneblju.

Istraživanja i činjenice o penisu

Da se na kraju malo pozabavimo o istraživanjima i činjenicama.

Procenat muškaraca koji imaju penis duži od 2o cm je izuzetno mali, svega 3%. Koliko god ankete govorile da pripadnicama ljepšeg pola nije bitna veličina verujemo da dobar procenat njih ipak mašta o penisu iznad prosečne veličine.

Takođe, znatan broj muškaraca mašta o istom, što je negde normalno jer svi negdje želimo da izgledamo superiorni.

Istraživanja i studije su nam takođe pokazale da muškarci imaju približno 22% manje testosterona u njihovim tijelima nego što ih je bilo pre 30 godina. Iako mnogi eksterni faktori mogu uticati na to, smatra se da je glavni razlog za pad od nedostatka vežbanja i loše ishrane.

To nas dovodi do toga da se danas javila velika potreba za preparatima za povećanje penisa, kao što je Titan gel za potenciju. Ovde nije riječ o preparatu koji ima štetne sastojke i hemikalije u sebi, već o prirodnom gelu za povećanje penisa koji će vam omogućiti da se osećate superiorno i zadovoljno.

Hvala na poseti i čitanju.

Naruči uz 50% popusta

Naruči iz BiH

Naruči iz Srbije