Čisti udarac – preparat koji će se svidjeti svima koji se bore sa masnim naslagama. Provodite puno vremena vježbajući u teretani i izvan nje? Pokušavate isklesati mišiće i skinuti salo? I sve to radite i rezultati nisu očekivani. Predstavljamo Pure Kick, prirodni sagorjevač masti.

čisti udarac

Kao i svaki proizvod koji dolazi iz Purivere, Pure Kick kapsule izrađene su isključivo na prirodnoj bazi. Dakle, sastojci od kojih je napravljen ne mogu izazvati nuspojave i negativne posljedice. To je moguće ako ste alergični samo na jednu od biljaka od kojih je napravljen.

Sam proizvod je u širokoj upotrebi od skoro, a prije izlaska na tržište bio je namijenjen isključivo sportašima kao što su hrvači i bodybuilderi. No, proizvođač je odlučio proizvod učiniti dostupnim svima, pa je to jedan od razloga zašto pišemo ovu recenziju.

Sastaviti

Smršavite na siguran način uz ovaj pripravak za sagorijevanje masti

Ove kapsule su 100% organske i sigurne za upotrebu. Mršavljenje s njima je sigurno i neće izazvati zdravstvene probleme.

Radi se zapravo o sagorjevačima masti, koji su prvenstveno bili namijenjeni profesionalnim sportašima kako bi što bolje oblikovali svoje tijelo i mišiće. Korištenje Pure Kick kapsula daje izdržljivost vašem tijelu, ubrzava metabolizam i što je vrlo važno daje energiju.

Njihova uporaba smanjuje želju za ugljikohidratima, što rezultira gubitkom masnog tkiva na onim problematičnim područjima poput trbuha, te doprinosi očuvanju mišićne mase.

Jeste li probali preparat namijenjen muškarcima?

Kombinacija dijete s tjelovježbom dovodi do gubitka težine, ali često ima negativan učinak na mišiće, unatoč činjenici da ste smršavjeli. Neadekvatna prehrana smanjuje mišićnu masu.

Sportaši koji žele ojačati svoje tijelo i definirati svoje mišiće nisu na dijetama, već na određenim režimima prehrane, a sve u cilju održavanja mišića u punom potencijalu. Stoga mnogi od njih koriste sagorjevač masti Pure Kick.

Naručite uz 50% popusta


Naruči SRB

Sastav i sastojci – isključivo biljnog podrijetla

Kada je riječ o sastojcima ovih učinkovitih kapsula, oni su potpuno prirodni i uključuju: cink, ekstrakt zelene kave, sjemenke kajenskog papra, vitamine, ekstrakt zelenog čaja i GTF krom.

Neki od sastojaka ove formule jedinstva, kao i njihova uloga, bit će navedeni u nastavku.

Ekstrakt zelenog čaja – višestruko ubrzava razgradnju masnih naslaga i ograničava unos kalorija

ekstrakt zelenog čaja

Cayenne sjemenke paprike – sprječava nakupljanje masti i nastanak dijabetesa, te ubrzava oksidaciju masti. Ima i termogeni učinak.

Čisti udarac: sagorjevač masti

Glukomanan – pruža osjećaj sitosti i oblaže stijenku želuca

Čisti udarac: sagorjevač masti

GTF krom – uklanja otpadne tvari i ne dopušta njihovo nakupljanje

Čisti udarac: sagorjevač masti

Ekstrakt zelene kave – smanjuje osjećaj gladi i poboljšava stanje mišića

Čisti udarac: sagorjevač masti

Dugotrajno istraživanje dovelo je do toga da su pronađeni najbolji sastojci, a spajanjem određenih količina tih sastojaka dobivamo jedinstvenu formulu. Sastojci su pažljivo birani i najbolje kvalitete, a sve u cilju postizanja najboljih rezultata.

Naručite uz 50% popusta


Naruči SRB

Uklonite masne naslage uz Pure Kick

Prilikom mršavljenja, prije svega, iz tijela se oslobađa tekućina. Pa ako ste, primjerice, na dijeti i imate popriličan broj kilograma, prve ćete kilograme izgubiti vrlo lako i brzo.

Ali onda dolazi pravi rat. A to je rat s masnim naslagama, a njih se najteže riješiti.

Receptor alfa – 2

Ovaj receptor je prisutan u našem tijelu i sprječava određene enzime da rade svoj posao. Naime, posao enzima je razgradnja masnih naslaga na problematičnim područjima. Kako ovaj receptor ne omogućuje djelovanje tih enzima, te naslage također sporije nestaju.

Kako bi se smanjio utjecaj alfa-2 receptora, potrebna je niska razina inzulina. Sastojci od kojih je napravljen Pure Kick doprinijet će smanjenju inzulina u tijelu, što će dodatno dovesti do gubitka masnih naslaga.

Uz korištenje ovih kapsula preporučuju se i intenzivne vježbe. Promatranje takvih vježbi dovodi do proizvodnje kateholamina, koji su jedan od ključeva sagorijevanja masti.

Jeste li probali kavu koja će vam pomoći da smršavite?

Kako koristiti Pure Kick – upute i uporaba

Ako se odlučite naručiti ovaj proizvod, morate znati kako ga pravilno koristiti kako bi rezultati bili što bolji.

Pure Kick dolazi u obliku kapsula, a način upotrebe je jednostavan.

kako koristiti čisti udarac

Potrebno je popiti jednu kapsulu pola sata prije obroka. Pretpostavka je da imate tri obroka tijekom dana, što znači tri kapsule dnevno.

Ako želite postići brže rezultate, tada možete udvostručiti dozu, tj. popiti dvije kapsule pola sata prije jela.

Ovaj ritam treba držati trideset dana. Dakle punih mjesec dana konzumiranja Pure Kick kapsula. Ukoliko smatrate da mjesec dana nije dovoljno i želite izraženije rezultate, možete ponoviti postupak.

Imajte na umu da nakon prvog tretmana treba napraviti pauzu od najmanje sedam dana, a zatim ponovno započeti s cijelim procesom.

Pure Kick iskustva i forum

Jedan od najmjerodavnijih čimbenika kada je u pitanju bilo koji proizvod je riječ korisnika koji su se s tim proizvodom već susreli.

Forumi su mjesta gdje ljudi dijele svoja mišljenja i stavove, stoga preporučujemo da svoju znatiželju prvo pokušate zadovoljiti na stranicama ovog tipa. Isti je slučaj kada su u pitanju Pure Kick iskustva.

Mrežne zajednice su mjesta gdje korisnici izražavaju svoje stavove, uglavnom na temelju osobnog iskustva, pa je posjet takvim forumima dobar početak.

Nakon čitanja iskustava drugih dobit ćete jasniju sliku o tome kako koristiti Pure Kick kapsule.

Pure Kick cijena

Sasvim je logično da je nakon svega sljedeće pitanje kolika je cijena Pure Kicka? Uostalom, svaki proizvod koji kupite, nakon što se upoznate s njegovim karakteristikama, sljedeći korak je provjeriti je li prihvatljiv za vaš novčanik.

Ovaj proizvod je kombinacija prirodnih sastojaka i vrhunske znanosti. Iz tog razloga je i cijena nešto viša, ali što reći, koliko para toliko muzike.

Koliko košta Pure Kick može biti visoka cijena za neke, ali trebali biste razmisliti o tome što stvarno dobivate za taj novac. Ako se pridržavate pravila i pijete ovaj pripravak, onda se svakako isplati.

Ako želite kupiti Pure Kick i mislite da ćete se samo riješiti masnih naslaga, varate se. Ostavite novac i potrošite ga na nešto drugo.

Za ovu cijenu dobivate jedinstvenu formulu koju su stručnjaci pronašli, a vaš je posao doprinijeti svojim aktivnostima kako bi ova kombinacija dala rezultate.

Pure Kick cena Srbija – 4460 RSD

Pure Kick cijena BiH – 72 KM

Prikazane cijene su trenutno snižene. Ukoliko se sada odlučite za kupnju, dobit ćete ga po navedenoj cijeni. Onog trenutka kada proizvođač prekine akcije, cijena će se vratiti na prvobitnu cijenu, tj. 50% skuplji od gore navedenog.

Kako naručiti ovaj fat burner?

Kao i svi Purivera proizvodi, i ovaj se može kupiti samo na službenoj web stranici. Naime, nakon što ostavite podatke na za to predviđenom obrascu, netko od dostavljača će vas nazvati radi dogovora o preuzimanju proizvoda.

Dakle, naručivanje je vrlo jednostavno. Treba “pripremiti teren”, napraviti jasan plan, i tog plana se držati, a Pure Kick će biti samo dodatni okidač u sagorijevanju masti.

Ako ste već u dobroj formi i odlučite naručiti proizvod, tada ćete u vrlo kratkom vremenu biti pozitivno iznenađeni rezultatima.

Naručite uz 50% popusta


Naruči SRB

Naručite svoj paket već danas i riješite se dosadnih masnih naslaga.