Doček nove školske godine u Konzumu BiH

doccc8cek-nove-scc8ckolske-godine-u-konzumu-bih

Najbolji izbor školskog pribora po najpovoljnijim cijenama, uz pregršt zabave i korisnih savjeta za školarce

Sarajevo, 19.08.2016. - Školsko zvono uskoro će zazvoniti i pozvati đake u školske klupe, a najbolja destinacija za doček nove školske godine je u Konzumu BiH . Od 22.08.-28.08.2016. u svim prodavnicama Konzuma BiH  roditelje i školarce očekuje jedinstven događaj uz pregršt zabave, korisnih savjeta i najbolji izbor školskog pribora po povoljnim cijenama.

Početak nove školske godine uvijek je  stresan kako za roditelje tako i za  školarce, ali ne mora uvijek biti tako. Pretvorite školske obaveze u zabavu i puni pozitivne energije i veselja krenite u nove školske pobjede.

”Potrudili smo se da roditeljima maksimalno olakšamo kupovinu školskog pribora i drugih dodataka uz najbolji izbor i najniže cijene. S druge  strane, želimo da se mališani zabave i da početak nove školske godine dočekaju sretno i bezbrižno. U našim prodavnicama ih očekuje mnogo sadržaja.  Najbolji i najveći izbor školskog pribora, zabava za mališane uz pregršt korisnih savjeta učinit će naše prodavnice  nezaobilaznim mjestom  porodicama s djecom školske dobi uoči povratka u školske klupe. - istakla je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Druženje počinje u ponedjeljak 22. augusta u prodavnici Konzuma BiH u Maglaju, a svaki naredni dan, školska zabava je u drugom gradu:

23.08. Zenica

24.08. Tuzla

25.08. Mostar

26.08. Bijeljina

27.08. Banja Luka

28.08. Sarajevo

Maštu i veselje mališana potaknut će i najomiljeniji Kodi s kojim će se klinci i klinceze zabaviti, razveseliti i igrati, a veliki izbor školskog pribora, sveski, olovki, bilježnica, ruksaka i pernica  s omiljenim crtanim likovima i superjunacima iz crtića dodatno će obradovati školarce.

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se