Uspješno završen prvi Magazine Fitness Izazov

_mg_3993-copy

Prije nepunih pet mjeseci startao je upravo završeni prvi Magazine Fitness Izazov. Sve je krenulo prijavom kandidatkinja i teškom odlukom uredništva časopisa Magazine i profesionalnih trenera fitness centra Fitness Universe, da odaberu pravu kandidatkinju.

_mg_3973

Od desetine prijavljenih izabrana je Medina Brka, koja je nakon samo mjesec dana napustila izazov. Njenu šansu s osmijehom na licu i velikim zadovoljstvom iskoristila je druga kandidatkinja, Vildana Imamović, koja je opravdala ukazano povjerenje, ali i ostvarila svoj san.

_mg_4031-copy

Uz program napornog vježbanja i pravilnog režima prehrane Vildana je izgubila kilograme, smanjila centimetre, ali što je najvažnije, usvajala navike življenja koje joj mogu osigurati trajnu fizičku spremnost i značajno zdraviji način života.

_mg_4040-copy

Na njenom putu ka cilju pomogli su Weleda proizvodi koji su kožu učinili elastičnijom, čvršćom i zategnutijom. Udobnost pri treniranju Vildana je osjetila u kvalitetnim opremama sporstke linije Active, domaćeg brenda Alma Ras. A za sami kraj, nagradu za dobre rezultate, dodjelile su modna kuća Mango i kozmetika Avon. U novom broju časopisa Magazine možete pronaći sve detalje i finalne rezultate Fitness Izazova, kao još mnogo zanimljivog sadržaja

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se