50 godina Nutelle

t400

U 2014. godini Nutella slavi svoj 50. rođendan te želi zahvaliti svojim obožavateljima širom svijeta. Vođen sloganom “Nutella - 50 godina ispunjenih pričama”, brand počinje slavljeničku godinu obilježavajući je s ljudima u više od 160 zemalja. No, nešto je posebno u ovoj kampanji - ljubitelji Nutelle pričaju svoje priče i doživljaje s Nutellom postajući tako dijelom velikog međunarodnog rođendanskog slavlja svog omiljenog namaza od lješnjaka.

t450

“Ispričajte nam svoju posebnu Nutella priču!” - glasi poziv Nutella obožavateljima širom svijeta, poziv da podijele svoje doživljaje s Nutellom upućen u februaru 2014. Kampanja će početi internacionalnom TV reklamom čiji sadržaj čine autentične priče obožavatelja Nutelle. Fanovi mogu postaviti svoje Nutella priče na web stranicu www.nutellastories.com u obliku tekstova, postova, fotografija ili video spotova. Najinspirativnije Nutella priče bit će prikazane kao video spotovi na Nutella web stranici, a, u nekim zemljama, i u internacionalnoj TV reklami koja je krenula u aprilu 2014.

t750

“Nutella - 50 godina ispunjenih pričama”

Dobri čarobnjak, svakodnevni heroj, vjerni prijatelj: Nutella je sve to i mnogo više svojim obožavateljima. Više od pet decenija, Nutella piše istoriju. Velik je broj emotivnih priča i iskustava koje ljudi u više od 160 zemalja povezuju s Nutellom. U mnogim dijelovima svijeta, Nutella uživa gotovo kultni status; ona je neizostavan dio doručka, a broj njezinih obožavatelja svakodnevno raste. Tako je i nastala ideja da se potraže i skupe neobične, dirljive i inspirativne anegdote iz raznih dijelova svijeta.

Vrhunac internacionalne kampanje bit će veliko rođendansko slavlje koje će se održati 18. maja 2014. u odabranim zemljama širom svijeta kako bi Nutellini obožavatelji mogli proslaviti rođendan svog omiljenog namaza s prijateljima.

t1000

Nutella

Nutella je nastala 1964. godine zahvaljujući g. Micheleu Ferreru. Njezin temelj je recept za Giandujot napravljen 1946. godine iz ruku njegovog oca, Pietra Ferrera - slastičara i osnivača tvrtke Ferrero, u talijanskoj regiji Pijemont. Danas je ovaj popularni originalan namaz od lješnjaka dostupan u oko 160 zemalja širom svijeta. U 2014. godini slavi svoj 50. rođendan.

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se