JANA PREDSTAVILA NOVU, LIMITIRANU EDICIJU – SAMO LJUBAV

ljubisasamardzic-i-halid-beslic

U sklopu projekta Jana Voda s porukom” na prestižnoj zabavi magazina Azra povodom 1000-tog broja, predstavljena je nova, limitirana edicija Jana Samo ljubav

duro-i-tanja

Nakon najljepše ljubavne priče, one o Malenoj i Klepetanu, Jana je na prestižnoj zabavi magazina Azra „1000 i jedna magična noć” predstavila novu, limitiranu ediciju Jana Samo ljubav. Poruke ljubavi, najvažnije i najsnažnije ljudske emocije, imali su priliku pronaći svi koji su zakoračili u Janin korner u „magičnoj noći”. U novoj ediciji Jana bočica dominiraju motivi srca u različitim bojama i veličinama, simbolizirajući svu širinu, raskoš i snagu ljubavi te njezin nezaobilazan utjecaj na svakodnevni život. Da smo ljubav mijenja svijet i donosi pozitivne promjene u život prenose poruke ljubavi koje potpisuje Louise Hay na novoj ediciji Jana bočica, podsjećajući nas na to kolika je ljepota ljubavi te koliku vrijednost ima u našim životima.

haris-i-melina-dzinovic

Romantičan prostor u kome se obilježavao hiljaditi broj magazina Azra poslužio je  kao odlična kulisa za predstavljanje nove edicije bočica Jane vode s porukom ljubavi. Brojne poznate osobe, glumci, književnici, umjetnici imali su priliku biti dio ovog lijepog događaja i svjedočiti kako je ljubav ta koja pokreće svijet, čini život ljepšim i iz dana u dan puni posebnom energijom. Uz glavnu poruku „Što više ljubavi dajem, više je imam” svi prisutni bili su dijelom događaja koje je odisao emocijama i poslužio za stvaranje mnogih lijepih uspomenama.

petar-graso

Uz mnoge goste koji su poželjeli svoj primjerak Jana bočice s porukom ljubavi, u moć #samoljubav vizije uvjerili su se, između ostalih, Lepa Brena, Ljubiša Samardžić, Halid Bešlić, Petar Grašo, Branko i Tanja Đurić, Zana Marjanović, Tonči Hujić, Emir Hadžihafizbegović, Haris i Melina Džinović, Hanka Paldum i brojni drugi, te s oduševljenjem komentirali novi vizualni identitet Jana bočice. Uz osmjehe zadovoljstva čitali su poruke koje su ih podsjetile da je u životu najvažnije voljeti, jer „Što više ljubavi dajem, više je imam”.

lepa-brena-2

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se