Proizvodi Gorenje by Starck u BiH

nova-linija-proizvoda-gorenje-by-starck-8

Kombinacija nehrđajućeg čelika i reflektirajućeg stakla visoke kvalitete upotpunit će životno okruženje i stil svih korisnika

Sarajevo, 31. marta - Gorenje Commerce u saradnji s poslovnim partnerom kompanijom Domod iz Sarajeva predstavila je novu liniju kuhinjskih aparata „Gorenje by Starck” koju potpisuje francuska dizajnerska zvijezda Philippe Starck. Zvanično lansiranje priređeno je u Sarajevo City Centru gdje će aparati nove kolekcije biti izloženi narednih mjesec dana kako bi što više posjetilaca imalo priliku pogledati ovu kolekciju.

nova-linija-proizvoda-gorenje-by-starck-2

Osim u prodajnim Gorenje studijima i poslovnici DOMOD u SCC-u aparati nove kolekcije bit će dostupni i u ostalim bolje opremljenim prodajnim mjestima Gorenje tehnike u BiH.

“Izazov je bio kreirati nešto što je tehnološki izvrsno, ali i dalje toplo i blisko ljudima. Elegancija ove kolekcije leži u diskretnosti njenog vrhunskog kvaliteta i minimalističkog dizajna”, istakao je Philippe Starck.

Kuhinjski aparati „Gorenje by Starck” odlikuju se prestižnom kombinacijom nehrđajućeg čelika i reflektirajućeg stakla visoke kvalitete. Savršeno će upotpuniti životno okruženje i stil svih korisnika. Kolekcija obuhvata pećnice, ploče za kuhanje, kuhinjske nape, frižidere i druge uređaje za domaćinstvo.

“Mi kao kompanija osluškujemo potrebe potrošača i svakodnevno se trudimo da im ponudimo najbolje. Ova linija proizvoda za nas je posebno dragocjena. Svojim dizajnom i funkcionalnošću zadovoljava kriterije najzahtjevnijih korisnika, a uz to je i energetski efikasna. Vjerujemo da će proizvodi ‘Gorenje by Starck’ povećati prepoznatljivost i imidž brenda Gorenje“, poručio je Uroš Marolt, generalni direktor Gorenje Commerce d.o.o. Sarajevo.

nova-linija-proizvoda-gorenje-by-starck

Gorenje je brend koji je impresionirao i inspirisao korisnike širom svijeta u proteklih 65 godina zahvaljujući prepoznatljivoj kvaliteti. Nakon uspjeha s dizajnerskim linijama Ora-Ïto, Karim Rashid, Pininfarina, kompanija Gorenje vjeruje da će i proizvodi s potpisom dizajnera Philippe Starcka ostaviti trag u ovoj industriji.

###

O Domodu:

DOMOD je najveći lanac salona tehnike s najširom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, malih kućanskih aparata, posuđa, kućnog tekstila i mnogobrojnih kućnih aksesoara. Kompanija je s dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova. Lanac robnih kuća koje uspješno posluju i uvijek su na usluzi kupcima. Od osnivanja do danas DOMOD kontinuirano razvija i proširuje ponudu i asortiman proizvoda. Rezultat tih napora i stalnog rada je deset maloprodajnih DOMOD prodavnica i to 8 u Sarajevo, te 2 u Zenici, razvijena sindikalna prodaja i uvođenje online kanala prodaje u vidu web shopa.

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se