Iva Taiber - nova rukovoditeljica Komunikacija i marketinških servisa kompanije Nestlé

iva-taiber-nova-rukovoditeljica-komunikacija-i-marketinskih-servisa

Regionalnoj kancelariji kompanije Nestlé pridružila se 2002. godine, te je obnašala visoke funkcije u brojnim poslovnim sektorima unutar kompanije

Iva Taiber nova je rukovoditeljica Komunikacija i marketinških servisa i članica Upravljačkog tima kompanije Nestlé za regiju Adriatic, koja obuhvata tržišta Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Kosova i Crne Gore.

Nakon diplomiranja na Odjelu ekonomije i lingvistike Univerziteta u Manchesteru Iva Taiber počela je svoju 20-godišnju uspješnu karijeru u industriji robe široke potrošnje. Dodatno, posjeduje EMBA diplomu zajedničke poslovne škole École des Ponts ParisTech (ENCP) i Univerziteta u Edinburghu.

Kompaniji Nestlé se pridružila 2002. godine, te je u prethodnih 14 godina vršila brojne visoke funkcije u kompaniji. Tako je svoje profesionalno iskustvo sticala u zemlji i inostranstvu, unutar odjela Nestlé Professional te Nestlé Purine, gdje je, do prelaska na novu funkciju, bila rukovoditeljica odjela Nestlé Purine za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju.

Iva Taiber u tim Komunikacija i marketinških servisa, a koji obuhvata stručnjake iz područja odnosa s medijima, zakupa medija i digitalnih komunikacija, istraživanja tržišta, nutricionizma i odnosa s potrošačima, donosi širok spektar poslovnih znanja, koji će dodatno doprinijeti razvoju tima i postizanju ključnih ciljeva kompanije.

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se