Novogodišnja zabava BH Telecoma, Mobis electronicsa i Microsofta BiH

bh-telecom_novogodisnja-zabava-1

Sretnim dobitnicima uručeni Microsoft Lumia 950 i 950 XL mobilni telefoni

Sarajevo, 30. decembra - Kompanije BH Telecom, Microsoft BiH i Mobis electronics organizirali su danas u Sarajevu novogodišnju zabavu na kojoj je upriličeno nagradno izvlačenje u okviru novogodišnje kampanje Microsoft drvo želja. Sretnim dobitnicima Kenanu Popovčeviću i Mariju Mađuri kompanije BH Telecom, Mobis electronics i Microsoft BiH uljepšali su novu godinu mobilnim telefonima Microsoft Lumia 950 i Lumia 950 XL.

bh-teleom_novogodisnja-zabava-2

Ove kompanije upriličile su veliku kampanju sa željom da građanima uljepšaju predstojeće praznike novim mobilnim telefonima. Kampanja je trajala od 2. do 30. decembra, a priliku da osvoje ove fenomenalne telefone imali su svi građani koji su u sarajevskim tržnim centrima Alta, Sarajevo City Centar, Importanne i BBI potražili Microsoft karticu želja, te ispunjenu karticu zakačili na Microsoft drvo želja u Alta i Importanne centru.

„U mjesecu darivanja željeli smo našim građanima uljepšati novogodišnje praznike, a najbolji način za to je da im poklonimo ove fantastične telefone. Sigurni sam da će sretni dobitnici, ali i svi korisnici ovih mobilnih telefona biti oduševljeni modelima Lumia 950 i Lumia 950 XL. Sretnim dobitnicima čestitamo na osvojenim poklonima i, kao i svim građanima BiH, želimo sretnu novu godinu”, naglasila je Nađa Lutvikadić- Fočo, PR BH Telecoma.

bh-teleom_novogodisnja-zabava-1

Zabava je protekla u prazničnoj atmosferi, uz prisustvovao velikog broja gostiju i predstavnika medija. Microsoft Lumia 950 i Lumia 950 XL predstavljaju premium uređaje kompanije Microsoft, a prvi su telefoni na svijetu koji donose opciju Continuum pomoću koje uređaji rade poput računara i mogu se povezati na bilo koji ekran.

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se