Novi brend kafe posebno osmišljen prema željama potrošača u BiH proizvodi se u Franckovim pogonima u Grudama

franck-classic_450-g

Franck Classic osvaja i najzahtjevnije ljubitelje kafe

Franck Classic mljevena kafa osvojila je tržište BiH svojom nježnom, mekanom i svilenkastom teksturom i neodoljivom aromom

Franck je svim ljubiteljima kafe u Bosni i Hercegovini ponudio novu Franck Classic mljevenu kafu iznimnog aromatičnog okusa, koja se proizvodi u Franckovim pogonima u Grudama.  Prvih 200 potrošača koji su testirali Franck Classic u Sarajevu i Mostaru dali su visoke ocjene novoj kafi, a ona je vrlo brzo stekla nove brojne ljubitelje.

Franck Classic mljevena kafa drugačijeg je senzorskog profila, okusa i mirisa od prepoznatljive Franck Jubilarne kafe, prvenstveno zbog svoje nježne, mekane i svilenkaste teksture i neodoljive aromatičnosti.

franck-classic_150-gU šoljici Franck Classic kafe mogu se prepoznati arome inače prirodno prisutne u zrnima - aroma čokolade, te blage note lješnjaka i karamele. Testiranja i prve reakcije tržišta pokazale su da je to čini iznimno privlačnom svima onima koji vole svoj dan začiniti tradicionalnim, ali ipak aromatičnijim okusima kafe“, rekao je Edin Škaljić, direktor Francka za BiH.

Uz inovativni okus i miris, Franck Classic kreira i nove trendove u ambalaži, pa tako ova kafa dolazi u gramaži od 150 i 450 gr, uz omjer cijene i kvalitete prihvatljive širokom krugu potrošača.

Franck Classic mljevena kafa razvijena je nakon pomnog proučavanja tržišta, trendova i želja potrošača, a iz Francka najavljuju da će i ubuduće svoj proizvodni asortiman formirati shodno navikama i potrebama potrošača.

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se