Ovog petka ne propustite programe za djecu u Konzum Family Centrima

family_centar_logotip1

Dječija radost i smijeh odjekivat će u Konzum Family Centrima u Sarajevu, Tuzli, Banjaluci i Brčkom u petak  20.11., povodom Međunarodnog dana djeteta.

Konzum Family Centar, kao novi koncept i doživljaj kupovine i zadovoljstva, prilikom otvorenja svojih centara priredio je nezaboravne zabave, pogodnosti i mnoga sjajna iznanađenja za svoje posjetioce.

Kako je najavljeno prilikom svakog pojedinačnog otvorenja, Konzum Family Centri ostat će najbolje mjesto okupljanja, kupovine i zabave za cijelu porodicu i u narednom periodu, te mjesec novembar nije nikakav izuzetak. Ovog mjeseca najviše pažnje  usmjereno je na sami centar svijeta - djecu! Za njih je Konzum Family Centar odlučio napraviti zabavu u Sarajevu, Tuzli, Banja Luci i u Brčkom. Aktivnost „Djeca su centar svijeta” održat će se 20.11., kada se obilježava Međunarodni dan djeteta s ciljem da svojim najmlađim posjetiocima priušti nezaboravan dan ispunjen igrom, smijehom i zabavom.

Dok će u Konzum Family Centrima u Sarajevu, Brčkom i Banja Luci mališani uživati u raznim performansima, pjesmi, društvenim igrama i maskotama, u Tuzli ih očekuje matineja - komična predstava koja izaziva zarazni dječiji smijeh. Bogat dječiji program bit će izuzetno lijep način da se provede petak, a osim mališana, sasvim sigurno će ga se sjećati i odrasli posjetioci koji se pridruže ovoj zabavi. U Konzum Family Centru Sarajevo zabava je planirana s početkom u 10:00h, dok će mališani iz Banja Luke, Tuzle i Brčkog u programu povodom Međunarodnog dana djeteta uživati od 17:00h.

Iz Konzum Family Centra poručuju da će i mjesec decembar obilovati zabavom i pogodnostima, te da će posjetioci o svim aktivnostima biti blagovremeno obaviješteni.

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se