Konzum i Adnan Šteta dobitnici priznanja Najmenadžer i najkompanija

konzum-dobitnik-prestiznog-priznanja

Konzum d.o.o. Sarajevo i izvršni direktor kompanije Adnan Šteta dobitnicu su prestižnog evropskog priznanja „Najmenadžer i najkompanija - pozicija 1 u branši” koju već tradicionalno dodjeljuje stručni žiri Agencije za izbor najmenadžera jugoistočne i srednje Evrope.

Imidž i ugled ove nagrade stečen je, prije svega, jer se nagrada dodjeljuje isključivo onima koji je zaista i zaslužuju: za konkretne rezultate koje je kompanija, odnosno osoba postigla u praksi, gdje su vidljivi konkretni rezultati rada. U konačnici, jedan od najvećih kvaliteta nagrade je upravo to što uspješni menadžeri sami biraju najbolje - najuspješnije među sobom.

Ovo priznanje za Konzum i izvršnog direktora kompanije, dodijeljeno je na 32. ceremoniji izbora najmenadžera i najkompanija regiona koja je održana jučer u Sarajevu, u prisustvu nekoliko stotina najuspješnijih menadžera iz desetak zemalja Evrope i velikog broja privrednih, političkih i javnih ličnosti iz BiH i regiona.

„Zahvaljujem se cijenjenom žiriju što je prepoznao trud i napore Konzuma u BiH. Ovo nije priznanje samo za mene. Ovo je priznanje za 4.500 uposlenika Konzuma koji svakodnevno ulažu napore da našim cijenjenim kupcima osiguraju kvalitetne proizvode, odličnu uslugu i najpovoljniju kupovinu. Bez njih ne bi bilo mog, ali ni uspjeha Konzuma. Ja im se zbog toga iskreno zahvaljujem”, istakao je Adnan Šteta, izvršni direktor Konzuma.

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se