Konzum: Dođite da zajedno uručimo automobile

dobitnici-nagradne-igre-nagradujemo-vasu-vjernost

Završen prvi val velike nagradne igre Konzuma

Dođite da zajedno uručimo automobile našim sretnim dobitnicama

Konzum d.o.o. Sarajevo vas poziva da se u utorak, 26. maja, na platou ispred BBI centra pridružite našoj fantastičnoj zabavi koju organiziramo povodom uručenje nagrada prvog vala velike nagradne igre „Nagrađujemo vašu vjernost”. Za vas smo pripremili brojne zabavne sadržaje, a ugostit će vas Maja Čengić, dok će muzički dio programa upotpuniti naš popularni pjevač Deen.

Nagradna igra upriličena je povodom obilježavanja 10 godina uspješnog poslovanja Konzuma u BiH i do kraja 2015. bit će realizirana u pet valova. Najsretniji među vama mogu osvojiti automobile Golf 7, te brojne druge vrijedne nagrade.

U prvom valu nagradne igre najviše sreće imale su dvije sretne dobitnice kojima će ključevi osvojenih automobila, biti uručene upravo na našoj super zabavi. Igrajte i vi nagradnu igru, jer možete biti poput naših sretnih dobitnica i osvojiti automobil Golf 7, ali i druge vrijedne nagrade koje smo pripremili za Vas.

Dođite u utorak u 18.00 sati na plato ispred BBI centra da se zabavimo, ali i zajedno čestitamo našim sretnim dobitnicima.

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se