Kompanija „Sinkro“ proslavila 18 godina uspješnog rada

sinkrorodjendan_2

Opravdano povjerenje kupaca i ljubitelja istančanog ukusa

Prijatelji “Sinkra”, brojne poznate ličnosti iz različitih sfera bh. javnog života - muzičari, sportisti, glumci, umjetnici, te predstavnici medija zajedno sa uposlenicima, u ugodnom i lijepo uređenom prostoru novog salona  Sinkro na Vilsonovom šetalištu, a kasnije na zabavi u MyFace-u proslavili su 18 godina uspješnog rada i dobrih poslovnih rezultata.

sinkrorodjendan_4

Kompanija Sinkro osnovana je sad već davne 1997 godine i od male radnje na Mejtašu, preko prodavnice mebl štofova i namještaja na Skenderiji izrasla u kompaniju koja zapošljava preko 300 uposlenika i svoje proizvode izvozi u 25 zemalja svijeta, te snabdijeva više od 250 regionalnih proizvođača mebl štofovima i repromaterijalima za proizvodnju namještaja.

Na odličnoj i dugoočekivanoj zabavi, prisutni među kojima su bili Tarik Filipović, Senad Hadžifejzović, Elvir Bolić, Lejla Šebić, Hamo Salihbegović, Nećko Merdžanović, Adnan Šaran, Aleksandar Seksan, Ermin Sijamija, Aleksandar Hršum, Tanja S. Đurović, Selma Berisalić i mnogi drugi su uživali u druženju i izvedbama Aide Mušanović.

sinkrorodjendan_5

Sinkro je dokaz da mi Bosanci i Hercegovci možemo mnogo vjerujući u sebe, svoje znanje i sposobnost jer je uspio ugoditi istančanom ukusu Francuza i Belgijanaca, kao i uvijek zahtjevnih njemačkih kupaca, te namještaj prodaje u Parizu, Beču, Minhenu, Malmeu, Briselu, Talinu….

Sinkro je prema zapažanju prisutnih, dodatnim angažmanom na domaćem tržištu i otvaranjem ekskluzivnog salona namještaja i kućnih dekoracija, još jednom opravdao povjerenje svojih kupaca i ljubitelja istančanog ukusa.

sinkrorodjendan_3

Iz Sinkra poručuju da to nije sve. Najavljeno je novo širenje Sinkro porodice za novih 100 uposlenika i ulazak u novi segment proizvodnje namještaja.

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se