Konzum uručio donaciju Narodnoj kuhinji Imaret u Tuzli

konzum_donacija-narodnoj-kuhinji-imaret-tuzla-2

Predstavnici Konzuma d.o.o. Sarajevo uručili su jučer Merhametovoj Narodnoj kuhinji „Imaret” u Tuzli donaciju u prehrambenim artiklima kao pomoć korisnicima ove humanitarne organizacije.

„U godini kada slavimo važan jubilej, 10 godina uspješnog poslovanja u BiH, željeli smo doprinijeti radu ove institucije koja je od izuzetne važnosti za građane Tuzle. Nažalost, potrebe Narodne kuhinje su velike i nadamo se da će im ova donacija pomoći u daljem radu. Konzum će i u budućnosti pomagati lokalne zajednice širom BiH i djelovati u skladu s društveno odgovornim principima kao jednim od najvažnijih segmenata svoga poslovanja”, izjavila je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Vrijednost donacije odredili su građani Tuzle koji su 25. aprila prisustvovali velikoj rođendanskoj zabavi koju je Konzum u ovom gradu upriličio povodom 10 godina uspješnog poslovanja u BiH. Naime, posjetitelji su tokom zabave ubacivali loptice u određene posude na osnovu kojih je određena i vrijednost donacije.

Nakon Sarajeva, Banja Luke i Tuzle, Konzum će u u narednom periodu uručiti donaciju i sličnim institucijama u Mostaru.

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se