Prestige u Mostaru: za ljubitelje gastronomskih delicija

prest

Kad u jednom od najvećih shopping centara u regiji poželite predahnuti od kupovine, svakako to učinite u restoranu Prestige koji vas neće razočarati.

Istražila: Dragana Nižić

Foto: Restoran Prestige

Lokacija: Atraktivna lokacija na 4. katu shopping centra Mepas Malla (ulica Kardinala A. Stepinca) sa pogledom na Mostar, te nadasve lijep ambijent dobra su pozivnica da posjetite restoran Prestige.

Opis: Mjesto je to gdje se ujedinjuje tradicija i kvaliteta, te se otvara novo poglavlje u gastro ponudi nudeći gostima vrhunsku uslugu, kreativnu kuhinju, impresivnu vinsku kartu i ugodnu atmosferu. Restoran raspolaže sa 200 sjedećih mjesta, a prostor je pogodan za organiziranje različitih proslava. Nerijetko je Prestige domaćin raznih promocija, kulturnih događaja i zabava.

Ponuda: Jelovnik krase domaći i internacionalni specijaliteti, svakodnevne posebne ponude gotovih jela, a pored stalne postave na jelovniku, tu su i tematske večeri posvećene različitim kuhinjama. Specijaliteti restorana između ostalog su: Ramstek sa umakom od kozica (24.00 KM), Biftek na gurmanski (28.00 KM) te Piletina s gorgonzolom u palačinkama (14.00 KM). Pored ovih specijaliteta jelovnik je prepun jela i po pristupačnijim cijenama, tako da se doista za pristojan novac može uživati u kvalitetnom obroku. Tu su male (5-8 KM), srednje (7-12 KM) i obiteljske (14-18 KM) veličine pizze, razni sendviči (od 4 KM), te hladna i topla predjela, juhe, jela s roštilja, stekovi, pohana jela i jela s tave, pa sve do riba, rakova i školjkaša.

Šta odabrati: Šta god da odaberete nemojte preskočiti deset. Moji su favoriti kruška u crnom vinu i jednostavan, ali uvijek dobar sladoled.

Napomena: Parking je smješten u garaži shopping centra. Svakako bih preporučila da posjetite Facebook stranicu Mepas Malla, jer se tamo mogu pratiti sve novosti, posebne ponude i zanimljivi događaji vezani uz restoran Prestige.

Cjelokupan dojam: Jako lijep ambijent uz jela za svačiji ukus i džep.

Podijeli:
  • Facebook
  • Digg
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Technorati

Ostavi komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se