back to top

Sanovnik razvod – Šta znači sanjati razvod?

Nekada snovi o razvodu mogu da imaju različitu simboliku i da ukazuju na neke stvari koje nas očekuju u bliskoj budućnosti.

Šta znači sanjati razvod? Ukoliko ste se nedavno razveli od partnera ili ako to tek planirate da uradite, ako se neka vama bliska osoba razvodi ili ako ste čuli za nečiji razvod koji je na vas ostavio jak utisak, onda je sasvim moguće da ćete imati san o razvodu.

U tom slučaju simbolika vašeg sna ne mora naknadno da se otkriva, jer taj san samo reflektuje ono što se zbiva na javi. Međutim, to nije uvek slučaj.

Nekada snovi o razvodu mogu da imaju različitu simboliku i da ukazuju na neke stvari koje nas očekuju u bliskoj budućnosti.

Zato je veoma važno da se prisetite tačne situacije koju ste sanjali u vezi sa razvodom, kao i emocija koje ste pritom osetili.

sanjati razvod
Sanovnik razvod – Šta znači sanjati razvod?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati razvod?

Sanjati razvod čiji ste vi inicijator

Ako ste sanjali razvod čiji ste vi bili inicijator, onda je to znak da postoji nešto što vam jako smeta kod vašeg partnera u realnom životu.

Vi smatrate da vaš odnos nije dobar i da bi se dosta toga moglo promeniti. Voleli biste da budete malo bliskiji sa svojim partnerom i da imate bolju komunikaciju.

Dakle, uzrok ovakvog sna su najverovatnije problemi koje imate u vezi ili u braku.

Sanjati razvod čiji je inicijator vaš partner

Ako ste sanjali razvod čiji je inicijator vaš partner, onda je to znak da je za vas brak smisao svega. Vi ste spremni sve da istrpite kako biste održali brak.

Međutim, vi imate podsvesni strah da biste mogli izgubiti partnera i upravo taj strah se reflektovao u snu. Najverovatnije je to bezrazložan strah, tako da nema razloga da brinete.

sanjati razvod
Sanjati razvod čiji je inicijator vaš partner

Sanjati kako se neka druga osoba razvodi

Ako ste sanjali kako se neka druga osoba razvodi, onda je to znak da je vreme da postanete malo ozbiljniji i da se više posvetite svom partneru, odnosno partnerki.

Ukoliko nastavite da zanemarujete voljenu osobu, znajte da bi ona mogla da ode od vas.

Sanjati kako ne želite da date razvod partneru

Ukoliko ste sanjali kako ne želite da date razvod svom partneru, onda taj san simboliše vašu sebičnost u realnom životu.

Vi samo mislite na sebe i kako da vama bude dobro, a potrebe i želje drugih stavljate u drugi plan.

sanjati razvod
Sanovnik razvod – Šta znači sanjati razvod?

Sanjati kako vama partner ne želi dati razvod

Ovaj san je najverovatnije uzrokovan ponašanjem vašeg bivšeg partnera koji ne odustaje od vas ni nakon mnogo vremena.

Najverovatnije postoji osoba u vašem životu koja je opsednuta vama i koja ne dozvoljava nikome da vam priđe.

Sanjati razvod svojih roditelja

Kada sanjate da su se vaši roditelji razveli, to može značiti velike probleme u vašem životu. Pokušavate li ugoditi svojim roditeljima i pazite da pritom ne razočarate niti jednog od njih?

Jedina osoba kojoj trebate ugoditi ste vi sami. Previše razmišljate o drugima i želite učiniti sve kako bi drugi bili zadovoljni.

Pokušajte živjeti život prema svojim pravilima. San o razvodu može odražavati stres u vašoj svakodnevici. Jeste li negdje pogriješili? Što je dovelo do toga? Postoji li pogreška koju pokušavate ispraviti?

Razvod također predstavlja promjenu. Ovo je pravo vrijeme da se odreknete loših navika i učinite nešto pozitivno za vaš život.

Ako ste sanjali da se vaši roditelji razvode, to je znak da ne provodite dovoljno vremena sa svojom obitelji jer ste posvećeni nekim drugim ljudima i stvarima u svom stvarnom životu.

Sanjati o razvodu ako se razvodite u stvarnom životu

Ako se razvodite u stvarnom životu, postoji velika mogućnost da to i sanjate. Razvod je uvijek stresan za oba partnera pa je moguće da će se vaše misli odraziti i u snu.

Posebno ako je u pitanju prevara koja se može odraziti i u snovima. Veza sa udatom ženom je vrlo često glavno uzrok rastave braka u posljednje vrijeme.

Ti su snovi potpuno normalni pa ne morate paničariti. Ako je to vaš slučaj, preporučujemo vam da se pokušate opustiti i da ne razmišljate previše o tome što vam se trenutno događa. Iako prolazite kroz teško razdoblje, ono neće trajati zauvijek.

To imajte uvijek na umu i budite spremni započeti novo poglavlje u svom životu. Nemojte se bojati jer pred vama su isključivo lijepi trenuci i dobro razdoblje u životu.

Sanjati da ste potpisali papire za razvod

Ako ste sanjali da ste potpisali papire za razvod to znači da će vam se dogoditi veća promena u životu. Moguće je da ćete dobiti ili izgubiti posao, udati se tj. oženiti se ili okončati vezu tj. brak. Jedna od mogućnosti jeste i da ćete u potrazi za srećom promeniti mesto boravka.

Sanjati da je partner tj. partnerka potpisao/la papire za razvod

Kada sanjate kako vaš suprug tj. supruga potpisuje papire za razvod to implicira da ćete morati da se prilagodite novonastaloj situaciji. Nećete moći da rešite neki problem, nego ćete biti prisiljeni da živite sa time.

Što se pre pomirite sa nekim stvarima i što pre počnete da razmišljate o budućnosti, period prilagođavanja će biti kraći.

Sanjati da ste pocepali papire za razvod

Pocepati papire za razvod braka u snu ukazuje na to da ste u zabludi. Moguće je da se bavite nečim što ne donosi rezultate. Tešite se da će trud da urodi plodom, međutim, samo gubite vreme na to. Sada je trenutak da se posvetite konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da je partner tj. partnerka pocepao papire za razvod

San u kome vidite kako je partner tj. partnerka pocepao/la papire za razvod može da znači da ćete rešiti nesuglasice koje imate u poslednje vreme. Verovatno ćete oboje pokazati razumevanje i spremnost na kompromis, pa ćete stvari početi da se menjaju na bolje.

Sanjati da ste krivi za nečiji razvod

Kada ste u snu krivi za nečiji razvod, to upozorava na probleme u ljubavi. U narednom periodu ćete shvatiti zašto se kaže da nije moguće graditi svoju sreću na tuđim suzama. Iako ćete se izboriti za ono što želite, shvatićete da je situacija komplikovanija nego što ste očekivali i ubrzo ćete odustati.

Preporuka

drugi upravo čitaju