back to top

Sanovnik jabuka – Šta znači sanjati jabuku?

Snovi u kojima je jabuka glavni motiv mogu da imaju različitu simboliku, a u nastavku ćete saznati nešto više o tome.

Šta znači sanjati jabuku? Tumačenje sna zavisi od ostalih detalja koje ste vidjeli u snu. Na primjer koje je boje bila jabuka ili u kakvom je stanju bila. 

Ako u snu jedete jabuku, to ukazuje da ćete biti u iskušenju. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu sa kojom ne smete da budete u vezi. Nećete moći da ga/je upoznate sa roditeljima niti ćete praviti planove kao drugi parovi.

Osetićete se nemoćno jer ćete u njen život doći suviše kasno i moraćete da prihvatite da je ovo maksimum koji ćete od nje/ga dobiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati jabuku?

Sanjati zelenu jabuku

Ako sanjate jabuku zelene boje, onda je to dobar znak. U predstojećem periodu vas očekuje mnogo lepih dešavanja i uspeha. Imaćete sreće na poslovnom planu, ali i u ljubavi.

Sanjati crvenu jabuku

Ako sanjate jabuku crvene boje, onda je to znak da ste vi jako srećna i zadovoljna osoba. Vi imate sreće na gotovo svim životnim poljima i sve vam ide kako treba.

Ne postoji nijedan razlog zašto biste se brinuli, tako da možete da se opustite i da uživate u svemu onome što vas očekuje u budućnosti.

sanjati jabuku
Šta znači sanjati crvenu jabuku?

Sanjati trulu jabuku

Ako sanjate jabuku koja je trula, onda je to znak da treba malo više da vodite računa o tome kome se poveravate i sa kim ste bliski. Moguće je da će vas izdati neka osoba kojoj ste jako verovali.

Trula jabuka u snu može da se protumači i na drugačiji način.

Naime, ovaj san može da znači da vas očekuju problemi na poslu, koji će loše uticati i na vaše zdravlje.

Bićete konstantno pod stresom i nećete imati volje ni za šta.

Sanjati kako berete jabuke

Ukoliko ste sanjali kako berete jabuke, onda taj san znači da vas očekuje dosta radosnih momenata i dešavanja u predstojećem periodu. Imaćete uspeha na poslu, a odnosi u vašoj porodici će biti i više nego dobri.

Takođe, u ljubavi će sve doći na svoje i vi ćete biti jako zadovoljni odnosom koji imate sa partnerom.

Sanjati kako skupljate jabuke

Ukoliko ste sanjali kako skupljate jabuke, onda je to znak da ćete ostvariti veliki uspeh u narednom periodu.

Iako mnogi neće verovati u vaš trud i vaše mogućnosti, vi ćete uspeti sve prepreke da savladate i da ostvarite ono što ste želeli.

Sanjati jabuke na drvetu

Ukoliko ste sanjali kako se jabuke nalaze na drvetu, taj san znači da ste vi jako druželjubiva i komunikativna osoba. Vi ne volite da budete sami i trudite se svaki momenat da provedete sa svojim prijateljima i porodicom.

U budućem periodu ćete verovatno upoznati dosta novih ljudi, a moguće je i da ćete se sa njima dosta sprijateljiti i da ćete postati veoma dobri prijatelji. Vi volite da upoznajete nove ljude i da sklapate prijateljstva, pa je pred vama dosta prijatnih momenata i druženja sa prijateljima.

sanjati jabuku
Ukoliko ste sanjali kako se jabuke nalaze na drvetu, taj san znači da ste vi jako druželjubiva i komunikativna osoba.

Sanjati stablo jabuke bez ploda

Ukoliko ste sanjali stablo jabuke bez ploda, onda je to znak da u vašem životu postoje osobe koje negativno deluju na vas i koje vam crpe energiju.

To su osobe koje negativno razmišljaju i na koje ste vi pokušali da utičete, ali shvatili ste da se te osobe neće promeniti nikada, tako da je najbolje da se distancirate od njih.

Sanjati kako jedete jabuku

Ako ste sanjali kako jedete jabuku, onda je to znak da ćete se zaljubiti u neku osobu koja vam je zabranjena.

Bićete u iskušenju da li da se prepustite toj vezi ili da se vratite na pravi put.

Sanjati da ljuštite jabuke

Kada sanjate da ljuštite jabuke to implicira da biste trebali da potražite pomoć ili savet u vezi sa problemom koji vas duže vreme muči. Verovatno niste želeli da druge opterećujete, ali ćete i sami vrlo brzo postati svesni da vam treba drugo mišljenje.

Ako je problem vezan za vaš posao, ne libite se da se konsultujete s iskusnijim kolegom u vezi sa time. Zapamtite, čovek uči dok je živ, zato nije sramota priznati da nešto ne možete da rešite sami.

Sanjati da drugi gule jabuke

San u kome vidite kako neko ljušti jabuke je znak da ćete početi da više cenite ljubav, pažnju i podršku koju dobijate od svojih bližnih. Shvatićete koliko su vam oni pomogli u najtežim trenucima vašeg života, te ćete se svakog dana truditi da im uzvratite istom merom.

sanjati jabuku
Sanovnik jabuka – Šta znači sanjati jabuku?

Sanjati da kupujete jabuke

Ukoliko u snu kupujete jabuke to implicira da ćete konačno početi da vodite brigu o svom zdravlju. Rešićete se poroka zbog koga ste se osećali loše. Premda neće biti lako s vremenom ćete shvatiti da ste uradili najbolju moguću stvar za sebe.

Sanjati da prodajete jabuke

Ako sanjate da prodajete jabuke to je upozorenje da ni ne pokušavate da se okoristite na tuđoj nesreći jer bi vam se to vrlo brzo moglo odbiti o glavu. Bolje bi vam bilo da nekome pomognete ko je u nevolji, nego da nastojite da na tome steknete finansijsku ili materijalnu korist.

Preporuka

drugi upravo čitaju