Decembar 2012

Surfate arhivu za Decembar 2012.

SRETNA NOVA GODINA!!!

SRETNA NOVA GODINA!!!

Sretnu, uspješnu i ukusnu Novu 2012. godinu želi vam

Vaš Gusto!

Izdvojeno iz Gusto br. 52 decembar 2012.

Izdvojeno iz Gusto br. 52 decembar 2012.

Novogodišnji paketić iz vlastite kuhinje

Ručno pripremljeni pokloni oduvijek su imali poseban štih, posebno ukoliko je onaj ko ih sprema i osoba sa umjetničkim darom. Nekad je to ogrlica od raznobojnih perlica, nekad kutija za nakit ili naočale, a neki svoje umijeće iskazuju kuhanjem…

Genetski modificirano mlijeko koje ne izaziva alergije

Genetski modificirano mlijeko koje ne izaziva alergije

Na Novom Zelandu je uzgojena genetski modificirana krava čije mlijeko ne izaziva alergijske reakcije, prenose mediji.
Pripremio: Adnan Učambarlić

Pismo urednice Gusto br. 52 decembar 2012

Pismo urednice Gusto br. 52 decembar 2012

ČESTIT BOŽIĆ I SRETNA NOVA GODINA!

Baš je lijepo kad nam idu praznici, jer već od kraja novembra počinjemo se radovati nadolazećim slobodnim danima, prazničnoj trpezi, poklonima i lijepoj atmosferi koja neminovno prati kraj godine. Gusto se i ove godine pridružio proslavama i svečanim aktivnostima, pa donosimo vam broj prepun raznovrsnih prazničnih ideja. Centralni događaji su svakako proslava Božića i doček Nove godine, a mi smo ove godine zaplovili kroz vremeplov i vratili se u prošlost, pa pronašli koja su to praznična jela bila najpopularnija ‘90-ih, ‘80-ih, pa sve do ‘30-ih godina prošlog vijeka.

Šta ako pretjerate sa omega-3?

Šta ako pretjerate sa omega-3?

Omega-3 su polinezasićene masne kiseline koje se nalaze u visokim koncentracijama u ribama kao što su haringe, losos, srdele, ali i u lanenom sjemenu, orasima i njihovim uljima. Toliko ih hvale da neki mogu i pretjerati. Tada slijede nuspojave.
Pripremio: Adnan Učambarlić

Gusto TV

Newsletter

Upišite se u naš Newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim aktuelnostima na vrijeme!

Oglasi

Oglasi

  • Oglasavajte se